Sisustustuotteet

Kanelimamman sisustustuotteita, laadukkaita tarjottimia ja leikkuulautoja sekä keittiöpyyhkeitä, koristaa Kanelimamman oma "maustekukka-kuosi". Tuotteet suunnitellaan Suomessa. Kovat tuotteet valmistetaan käsityönä naapurimaassa Ruotsissa tehtaalla, jolla on yli 50 vuoden historia ja ammattitaito takanaan. Keittiöpyyhkeet painetaan ympäristöstandardit huomioiden joko Suomessa tai naapurimaassa Ruotsissa.

 

Kanelimamma haluaa tarjota ystävilleen kauniita kokonaisuuksia, jotka soveltuvat hyvin lahjoiksi ympäri vuoden. Valikoimaa pohdittaessa on tärkeää tyylikkyyden lisäksi ekologisuus ja tuotteiden tarpeellisuus. Kanelimamma ei halua tuottaa maailmaan mitään ylimääräistä vaan kauniita käyttötuotteita.

Kanelimamman leikkuulauta tai keittiöpyyhe yhdistettynä vaikkapa toffeeseen ja mausteeseen on oiva lahja ystävälle tai vaikkapa yrityksen henkilökunnalle.

 

Suomalaista designia

Pyöreä tarjotin d 31
Kanelimamman laminoitu koivuvaneritarjotin on valmistettu käsityönä Ruotsissa. Tarjotinta koristaa Kanelimamman graafinen kukkakuosi. Ilahduta itseäsi tai ystävääsi hankkimalla kaunis tarjotin yhdessä Kanelimamman toffeepussin kera. Tämä kaunis kokonaisuus sopii upeasti myös liikelahjaksi. Tarjottimelle suositellaan käsinpesua.
Leikkuulauta 30x34 cm
Hanki lahjaksi kaunis Suomessa suunniteltu leikkuulauta yhdessä Kanelimamman maustepakkauksen kanssa. Leikkuulauta valmistetaan käsityönä Ruotsissa ympäristöystävällisestä HDF-kuitupuristeesta. Leikkuulauta on kaunis, kestävä ja käytännöllinen lahja. Tuotteelle suositellaan käsinpesua. Leikkuulaudan kaveriksi sopivat loistavasti Kanelimamman maustepakkaus ja Suomessa valmistettu puulasta.
Show More

Tutustu tarkemmin tuotteisiin klikkaamalla yllä olevan tuotteen kuvaa.