Kanelimamman kahvi

Kanelimamma tarjoaa laadukasta, maustettua Arabica-kahvia kauniissa pakkauksissa, joissa on ripaus vanhan ajan mummola-tunnelmaa. Kahvit maustetaan ja pakataan käsin Suomessa.

​Kanelimamman omalla Saimi-mummilla oli tapana maustaa kahviaan kardemummalla. Ja pitihän tämä ihana, pullanmakuinen vanhan ajan kahvi saada Kanelimamman kahvivalikoimaan: pullakahvia, ole hyvä! Tämä laadukas, aidolla kardemummalla maustettu herkkukahvi sopii itsensä tai ystävän hemmotteluun arkena ja juhlana.

Haluatko joulun aikaan nauttia mausteista joulukahvia, jossa on aitoja mausteita: kardemummaa, kanelia (Ceylon), inkivääriä ja neilikkaa? Tämä Kanelimamman Suomessa valmistettu joulun ihanin juoma on nimetty Piparikahviksi, sillä sen maku ja tuoksu on ihanan piparimainen. 

Kaikki kahvit ovat 160-180 g. Nautinnollisia kahvihetkiä Sinulle!

Kahvia ja mummolatunnelmaa 

Juhlahetki
Juhlahetki-maustekahvi 180 g. Kardemummalla maustettu "pullakahvi" kauniissa pakkauksessa.
Piparikahvi
PIPARIKAHVI 160 g. Tämä aidoilla joulumausteilla maustettu suodatinkahvi on joulun ehdoton lempijuoma herkkupöydässä. Kanelimamma on maustanut Arabica-kahvin aidoilla mausteilla: kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä ja neilikalla. Ja ihan pieni ripaus sokeria. Suomessa valmistettu herkkukahvi kauniissa, ekologisessa pakkauksessa.
Show More
Juhlahetki

Juhlahetki-maustekahvi 180 g. Kardemummalla maustettu "pullakahvi" kauniissa pakkauksessa.