Hyvää ja tarpeellista

Kaunista, tarpeellista, kuluvaa ja hyvää ihmisille, joilla on jo kaikkea. Mikä olisikaan parempi yrityslahja kuin kaunis kokonaisuus, joka kuluu käytössä? Tuotteet, joilla on lämmin sydän ja hyvä maku. Pakkaukset, jotka ovat kauniita ja ekologisia. Kanelimamman yrityslahjamyynti on kasvussa, sillä yrityslahjoiksi haetaan yhä enemmän käytännöllisiä, käytössä kuluvia ja kauniita tuotteita, jotka eivät kuluta liikaa ympäristöä. 

Kaikki tuotteet on pakataan asiakkaan toiveesta joko kartonkiseen pakkaukseen tai sellofaaniin.  Kaikissa lahjapakkauksissa on postikortti, jossa on lahjateemaan sopiva teksti esim. laulunsanat tai joulupuuron valmistusohje.

Voimme tehdä yritykselle oman etiketin (toffeet ja kahvi) pientä lisämaksua vastaan, jos tilausmäärä on vähintään 300 kpl.

Ohessa esimerkkejä joulun yrityslahjoista. Kesälahjoihin pääset tutustuman alla olevaa KESÄKUVASTO-painiketta klikkaamalla.

Ollaan yhteydessä!

Ystävällisesti,

Hanne Serjo

info@kanelimamma.com

Joulujuhla
Tähän piparinsävyiseen kokonaisuuteen kuuluvat Piparikahvin lisäksi Joulujuhla-kanelitoffee 150g. Herkut voi ojentaa lahjansaajalle ruskeassa kassissa, jossa on kultaisella Kanelimamman logo.
Hyvä joulu
Tähän jouluiseen kokonaisuuteen sisältyvät: Piparikahvi 160 g, Hyvä joulu-voitoffee 250 g, Joulun lämpo -omenakanelitee 60g, punainen postikortti. Tuotteet on pakattu tukevaan laatikkoon.
Hyvä joulu, ole hyvä
Muistatko, kuinka mummi otti jouluna käyttöönsä vanhasta kaapista jouluisen tarjottimen ja tarjoili vieralleen jouluherkkuja? Anna lahjaksi tarpeellinen ja kaunis tarjotin (d 31 cm) yhdessä Hyvä joulu-toffeen 250 g kanssa. Tuotteet on pakattu valkoiseen, postitettavaan pakkaukseen (2,7 cm).
Joulupuu on rakennettu
Kuusi oli koristeltu sydämin ja kynttilöin, kahvipannu porisi hiljalleen liedellä. Lapset kurkistivat tuvan ikkunoista lumiseen maisemaan, jos pukki olisi jo matkallaan. Odotellessaan he etsivät joulukuuseen oksilta kätkettyjä namusia. Tähän vihertävään lahjakokonaisuuteen sisältyvät; Piparikahvi 160g, Joulupuu-voitoffee 150g(pieni), vihreä, metallinhohtoinen kynttilä, vihreä postikortti. Tuotteet on pakattu tukevaan postituslaatikkoon.
Joulukeittiö
Jouluna pilkottiin sipulia, omenaa ja suolakurkkua rosolliin...Tyylikäs koivuvanerista valmistettu leikkuulauta, kotimainen puulasta sekä suola/pippuri -seos maustemyllyä varten. Tuotteet pakataan ruskeaan laatikkoon ja mukana tulee punainen joulukortti.
Joulupuuro
Jouluaaton aamu. Oli rauhallista ja joulukynttilä loi hämärään tupaan tunnelmaa. Äiti heräsi aamuvarhain keittämään liedellä pehmeää ja täyteläistä riisipuuroa, joka sai lempeästi pehmentyä padassa tunnin jos toisenkin. Joulun vietto alkoi perinteisellä riisipuurolla, johon äiti oli piilottanut mantelin. Lapset ripottelivat jouluherkun päälle reilusti kanelia ja etsivät puurostaan manteliaarretta.
Joulupuuro-riisi 400 g, kaneli 80 g (Ceylonin), kynttilä, joulukortti (puuron resepti).
Lahjapaketti
Tällaiseen lahjapakettiin pakataan lähes kaikki lahjakokonaisuudet. Paketti on tukeva, sen voi helposti postittaa ja mukaan tulee pakettitarran lisäksi joulukortti.
Show More