top of page

Ekologinen herkkulahja ystävälle

Ystävänpäivä lähestyy ja on aika muistaa ystävää lahjalla. Mikäpä sen parempi lahja kuin herkkulahja, mikä harvemmin on turhake ja jää kaappiin odottamaan sopivaa hetkeä. Kanelimamman herkut sopivat loistavasti lahjaksi, sillä kaikki makeiset on pakattu käsin kauniisiin pakkauksiin, joita on ilo antaa lahjaksi.Kanelimamman valikoima on laaja ja voit valita "herkkukoriisi" monenlaisia herkkuja: suklaata, toffeeta, kahvia, teetä, manteleita jne. Kaikkien makeisten ja juomien pakkauksissa on samanlainen visuaalinen ilme, joten saat kauniin kokonaisuuden yhdistelemällä Kanelimamman monia herkkuja keskenään.


Ystävänpäivänä muistetaan ystävää. Kanelimamma haluaa muistaa myös luonto-ystävää. Tiesitkö, että Kanelimamma on edelläkävijä Suomessa ja maailmallakin palmuöljyttömissä herkuissa? Luonto on ollut aina tärkeässä roolissa yrityksen perustajalle ja tämän vuoksi Kanelimamman mikään herkku ei sisällä palmuöljyä; sademetsät tulee säilyttää. Yritys haluaa tarjota vastuullisia herkkulahjoja niin yksittäiselle kuluttajalle kuin yrityksellekin.


Voit hemmotella ystävääsi vaikkapa Hyvä ystävä-toffeella tai Halaus-makeisilla. Vanhanajan toffeeherkkujen lisäksi voit ojentaa ystävälle Hyvä mieli-teen tai Rakas-kermakaramellirasian.

Kaikki ystävänpäiväherkut sekä muut lahjamakeiset voit hankkia helposti pakkauksen ja kortin kera Kanelimamman verkkokaupasta: www.kanelimamma.com.


Hanki ekologiset, vastuulliset herkkulahjat kotimaiselta Kanelimamma-yritykseltä vaikkapa koko yrityksesi henkilökunnalle Ystävänpäivän ilahduttajiksi! Hyvä lahja lämmittää aina mieltä.


Hyvää ja makoisaa Ystävänpäivää!


Comments


bottom of page