top of page

Henkilökunnan kesälahjat


Mitäpä Kanelimamma on puuhastellut kesäkuun helteisenä viikkona, kun aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta? Yrittäjä ei lomaile ja nauti helteestä lierihattu päässä pihan terassilla, vaan pakkauspuuhissa ikkunattomassa varastossa Roihupellon teollisuusalueella :). On hienoa, että on töitä kesälläkin, sillä useat yritykset ovat valinneet henkilökuntansa tai yhteistyökumppaneidensa kesälahjoiksi Kanelimamman herkkuja. Ja herkkuja, mausteita, kotimaista kahvia ja leikkuulautoja onkin pakattu mukavia määriä lahjalaatikoihin.


Useat yritykset toivovat, että lahjansaajat saavat lahjansa kotiovelle ja sehän onnistuu toki (tosin aikamoisella lisätyöllä :)). Tulostin onkin laulanut kesähelteellä sisällä lintujen laulaessa ulkona.


Mutta kyllä yrittäjäkin sekä apulaiset lomailevat kesälahjojen pakkausurakan jälkeen. Kesää on vielä jäljellä ja viikonloppuna koittaa pieni miniloma pojan pesisturnauksen myötä Haminassa. Soitinpa juuri erääseen paikalliseen sisustusliikkeeseen ja sovin tapaamisen, jotta voin esitellä Kanelimamman herkkuja potentiaaliselle jälleenmyyjälle.


Kesän suosikkiyrityslahjat

Mutta mitäpäs kesän yrityslahjoiksi valitaan? Tänä kesänä suosikkilahjana on ollut leikkuulauta ja mausteet. Kanelimamman leikkuulauta valmistetaan Suomessa ja se onkin laadukas ja käytännöllinen kesälahja yrityksen henkilökunnalle. Lahjan kruunaa laadukkaat premium-mausteet kauniissa paketeissa sekä tyylikäs lahjalaatikko. Suosituimpia kesämausteita ovat tietenkin grillimauste ja suola&pippuri-mausteseos sekä Provencen yrtit. Tässäpä kuva lahjasetistä.Mutta kuten joulunakin niin kesälläkin herkut maistuvat! Tänä kesänä on pakattu useita satoja "herkkukoreja", jossa on ollut mukana kotimaista kahvia, vanhan ajan voitoffeeta, suussa sulavaa suklaata ja kehuttua teetä. Kaikki makeiset ovat ilman palmuöljyä ja pakkauksissa on pyritty välttämään muovia. Monilla yrityksillä on ollut kuulemma teemana vastuulliset yrityslahjat ja tämän vuoksi kesälahjoiksi on valittu kotimaisen Kanelimamman hyvät herkut ja sisustustuotteet. Ja mikä ilahduttavaa, olen pystynyt antamaan työtä pienille yrittäjille, joilta korona on vienyt toimeentulon. Ja toki kaikki yrityslahjatilaukset ovat erittäin tärkeitä myös itse yrittäjälle, kahden lapsen yksinhuoltajalle, joten kaunis kiitos!


Yritys- ja liikelahjojen myynti on minulle aika helppoa ja luontevaa, sillä vietin Marimekossa useita vuosia yrityslahjoja myymällä. On upeaa, että entiset yhteistyökumppanit ovat löytäneet myös minun pienen Kanelimamma-yrityksen ja haluavat tehdä yhteistyötä myös nyt. Yritän palvella mahdollisimman hyvin, vaikka aika onkin välillä kortilla... Iltaisin ja viikonloppuisin en töitä tee, sillä silloin on lasten kyydistystä jäähallille :). Ja kesällä pelataan jalkapalloa ja pesäpalloa! Kannustaminen on hyvää vastapainoa yrittäjyydelle.


Tämän päivän pakkaukset ja postaukset on nyt tehty ja pääsen ulos aurinkoa ihastelemaan. Aurinkoista ja herkullista viikonloppua sinulle!


Ystävyydellä,

Hanne


PS. Ja yrityslahjat sopivat kivasti myös kesälahjoiksi esim. mökkivierailulle. Pääset tutustumaan kesälahjoihin täältä: www.kanelimammankauppa.com
19 views0 comments

Kommentare


bottom of page