top of page

Vinkkejä joulun yrityslahjoiksi

Kanelimamma on myynyt paljon yritys- ja liikelahjoja jo ennen Kanelimamman olemassa oloa. Kutsun usein itseäni "Kanelimammaksi" ja tämä mamma aloitti aikoinaan työuransa Marimekon yritysmyyntiosastolla, jossa tehtiin paljon kauppoja: myytiin henkilöstön joululahjoja, asiakaslahjoja, liikelahjoja, yhteistyökumppaneiden joulumuistamisia, räätälöityjä kampanjatuotteita ja vaikka mitä.
Monet kotimaiset liikelahjatalot edustavat Kanelimamman herkkuja joulun aikaan. On ilo huomata varastolla, kuinka yritykset ovat päättäneet hankkia henkilökuntansa joululahjoiksi Kanelimamman herkkupakkaukset. Uskonpa, että henkilökunta ilahtuu lahjan sisällöstä ja setin jouluisesta ilmeestä. Kaikki ihanat jouluherkut ovat palmuöljyttömiä ja aidon makuisia. Pakkaus on suunniteltu huolella kauniiksi kokonaisuudeksi ja Kanelimamman lahjapakkauspalvelulle on myönnetty AVAINLIPPU-merkki.


Kanelimamman kaikkein suosituin yrityksen joululahja on perinteisen punainen HYVÄÄ JOULUA-herkkupakkaus, joka sisältää piparikahvia, joulutoffeeta, jouluteetä ja suklaata. Herkut on pakattu ekologiseen pakkaukseen. Minusta hyvä joululahja on sellainen, joka tulee tarpeeseen ja koko perheelle. Herkut eivät varmasti jää kaappiin pölyttymään ja kartonkipakkauksetkin voi vaikka polttaa. Eli jos etsit hyvää ja ekologista yritysjoululahjaa, niin ehkäpä se on Hyvää joulua-setti! Ohessa fiiliskuva herkuista.
Toivon, että tämä poikkeuksellinen koronavuosi lisää kotimaisten yritysten ME-henkeä ja lahjan valinnassa korostuu kotimainen yhteistyö. On ymmärrettävää, että monet yritykset eivät voi budjetoida tänä vuonna isoja summia yrityksen joululahjahankintoihin, mutta on hienoa ilahduttaa henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita pienelläkin joululahjalla. Kanelimamman Hyvää joulua -toffee tai Piparikahvi ovat varmasti ilolla vastaan otettuja joululahjoja, vaikka ne eivät maksakaan paljoa. Ei sen lahjan arvo, vaan lämmin idea. Kiitos ja muistaminen jouluna. Ja etikettiin on mahdollista painattaa oma joulutervehdys, jos olet ajoissa yrityksesi joululahjoja hankkimassa.


Tässäpä omia vinkkejä erilaisilla teemoilla yrityksen joululahjoiksi. Näitä olen saanut pohtia monena vuonna ja tähän on kerätty muutamia ehdotuksia; tosin Kanelimamman herkuilla höystettyinä :):


  1. LÄMPÖ: kotimaiset villasukat tai huopa ja Kanelimamman joulutee tai suklaa

  2. YHDESSÄ: kotimainen puurokauha ja/tai kattila, Kanelimamman joulupuuro, kaneli ja mantelit

  3. KOTI: keittiöpyyhe/-liina, mausteet (esim. kaneli, provence, mustapippuri/suola)

  4. TUOKSU: Kanelimamman piparikahvi ja vaikkapa Marimekon kahvimukit

  5. LUMI: Kanelimamman minttusuklaakaakao ja kotimainen lumilapio tai pipo

  6. METSÄ: Termospullo, piparikahvi ja Kanelimamman vihreä suolakinuskimanteli

  7. KOTOILU: hyvä kirja ja Kanelimamman suklaatryffeli


Toivottavasti löysit ohesta joitain ideoita henkilökuntasi tai asiakkaidesi joululahjoiksi. Otathan ihmeessä yhteyttä, niin keksitään yhdessä lisää. Autan mielelläni yritystäsi kaikissa joulun yrityslahjahankinnoissa vuosien kokemuksella.


Yhteistyöterveisin,

HannePS. Tässä linkki joulun 2020 yrityslahjaesitteeseen: https://issuu.com/kanelimamma/docs/joulu_yritysmyynti_nettikuvasto_2020

122 views0 comments

Comments


bottom of page