Hyvää ja ekologista, ansio 6€ pkt

Kanelimamma on suomalainen yritys, joka haluaa tarjota lasten ja nuorten varainkeruuseen mahdollisimman hyviä ja arjessa kuluvia tuotteita. Kanelimammalle on tärkeää eettisyys, ihmisen ja luonnon kunnioitus.

 

Kanelimamman herkut ovat hyviä. Mitkään herkut eivät sisällä palmuöljyä, mikä on haitaksi sademetsille ja kenties myös ihmisen terveydelle. Ja mikä parasta, tuotteet myös maistuvat hyviltä!

 

Kanelimamma välttää muovin ja ylimääräisen paperin käyttöä. Varainhankinnan herkut on pakattu Suomessa tyylikkäisiin ja mahdollisimman ekologisiin pakkauksiin. Makeisten ympärillä ei ole kimallepaperia; haluamme välittää luonnostamme. Etsimme herkuille parhaat tekijät Euroopasta, mutta pakkaustyö tapahtuu Suomessa. Kun hankit varainkeruutuotteet Kanelimammalta, tuet samalla useita nuoria, jotka puuhastelevat Kanelimamman pakkausapulaisina.

 

Kanelimamma on pieni, inhimillinen yritys, joka haluaa tarjota vain hyvää varainkeruuseen. Haluamme myös, että lapset ja nuoret ansaitsevat hyvän tuoton myymistään tuotteista ja unelmat on helpompi toteuttaa. Kanelimamma myöntääkin jokaisesta 20€:n herkkupakkauksesta 6€:n myyntipalkkion varainkeruuseen osallistuvalle luokalle tai joukkueelle!

Autan mielelläni luokkaa tai joukkuetta saavuttamaan unelmat!

Ystävällisesti,
Hanne

info@kanelimamma.com
P. 044 385 4723

.

Ohessa kevään/kesän 2020 varainkeruukampanja. Kevätsettiin kuuluu Toffeehetki 250g, Curry 100g, Päivänsäde ananas-papaija -tee 60g, keltainen kimallekynttilä ja ekopakkaus. Myyntihinta 20€, josta ansio luokalle tai joukkueelle 6€.

 

Pyydämme tilauksia ennakkoon. Toimitamme tuotteet noin viikon sisällä maksusta. Veloitamme rahdista 20€.

HUOM! Pyydä tulostettavaa myyntiesitettä sähköpostilla: info@kanelimamma.com

Voit kysellä Kanelimamman varainkeruuherkuista myös KivaKaverilta: www.kivakaveri.fi