top of page
henkilökunnan joululahjat

Yrityksen joululahjat: jouluherkut henkilökunnalle ja asiakkaille

Kanelimamma tarjoaa vastuullisesti tuotettuja jouluherkkuja työntekijöiden ja asiakkaiden joulumuistamiseen. Valikoima on laaja ja voit hankkia joulun parhaaseen herkkukoriisi (tai meillä pakataan kauniiseen lahjalaatikkoon, sillä se on kotimainen ja ekologinen) vanhan ajan joulutoffeeta, joulukahvia, kotimaista glögiä, suussa sulavaa suklaata, omena-kaneli -teetä ja Suomessa tehtyjä pipareita. Valinta on sinun.

Kanelimamma on ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa kauniin kokonaisuuden eli jokaisessa tuotteessa on sama visuaalinen ilme. Jos arvostat kaunista ja hyvää joululahjaa, niin silloin olemme paras joululahjatoimittaja.

Kanelimamma on luotettava liike- ja henkilöstölahjoja tarjoava yritys, ja voimme toimittaa suurempiakin määriä sovitussa ajassa. Myös yritysjoululahjojen personointi onnistuu eli saat halutessasi herkkulahjaan oman joulukortin tai voimme tehdä yrityksellesi osaan tuotteista oman etiketin.

Kanelimamma toimittaa joululahjoja ympäri Suomen ja meidän kautta onnistuu myös yrityksen postitettavat joululahjat joko suoraan työntekijöiden kotiovelle tai lähimpään noutopisteeseen.

Valitse kotimaisen pienyrityksen vastuulliset joululahjat yrityksesi henkilökunnalle tai asiakkaille, lämmin KIITOS! Kanelimammalle on myönnetty AVAINLIPPU-merkki; valitsethan työtä Suomeen!

Avainlippu herkut yrityslahjoiksi
Suomen vahvimmat kulta.png

Yritysjoululahjat helposti

 1. Selaa valmiita herkkupakkauksia Kanelimamman verkkokaupasta tai kuvastosta (joulukuvaston painike alhaalla). Olemme myös koonneet tälle sivulle ideoita henkilökunnan joululahjoiksi.
   

 2. Osta joulun parhaat "herkkukorit" suoraan verkkokaupasta tai laita meille viestiä, jos haluat tarjouksen suuremmasta määrästä ja/tai toivot laskua joululahjojen hankinnasta: info@kanelimamma.com tai 044 385 4723/Hanne

  Huom! Saat automaattisesti 10% alennuksen verkkokaupassa, jos tilauksesi arvo on yli 1000€!

   

 3. Olethan ajoissa liikkeellä yrityksen joululahjojen hankinnassa, sillä pakkaus ja toimitus vievät oman aikansa ja Kanelimamman joulun yrityslahjat ovat suosittuja henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseen.
   

 4. Joululahjojen hankinta on helppoa, sillä teemme kaiken yrityksesi puolesta ja voimme kirjoittaa puolestasi myös joulutervehdyksen. Toimitus onnistuu vaikka työntekijän kotiovelle asti. Sinun täytyy vaan valita henkilökunnallesi paras mahdollinen joululahja, mutta siinäkin autamme mielellämme! Kanelimamman jouluvalikoimasta löytyy hyviä, vastuullisia joululahjoja niin pienellä kuin suurella budjetilla. Valitse työtä Suomeen!
   

 5. Ollaan yhteydessä!❤

Joulun lämpö uusi cmyk.jpg

Joululahjaideoita henkilöstölle

Kanelimamman valikoimasta löytyy useita erilaisia valmiita joululahjapakkauksia henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseen. Ohessa sinulle muutamia suosituimpia esimerkkejä eri hintakategorioista. Löydät lukuisia muita joululahjaideoita Kanelimamman verkkokaupasta; klikkaa tästä verkkokauppaan.

 

Hintoihin sisältyy pakkaustyö ja toimituksesta veloitamme erikseen. Jos olet tilaamassa suurempaa määrää yritysjoululahjoja, niin annamme sinulle hyvän tarjouksen. Autamme mielellämme parhaan joululahjan valinnassa, niin että henkilökunta ja asiakkaat ilahtuvat joululahjat saadessaan! Ja miksipä eivät, sillä Kanelimamman herkut ovat paljon kehuttuja ja ne eivät jää kaappeihin pölyttymään.

JOULUN LÄMPÖ ovh 21,20€ 

jänöjussin joulu pysty.jpg

JÄNÖJUSSIN JOULU, ovh 54€ 

Joulumaa.jpg

JOULUMAA, ovh 55,30€

joulun kahvihetki.jpg

AATTOKAHVIT, ovh 22,50€

Jänömetsä lautasliinat tarjotin minitoffee.jpg

JÄNÖMETSÄN JUHLA, ovh 35,80€ 

Etsitkö henkilökunnan ja asiakkaiden kiittämiseen metsähenkistä joululahjaa, joka tulee myös käyttöön, eikä koisteeksi? Tämä upea joululahja ilahduttaa varmasti henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita joulun aikaan ja toki myös ympäri vuoden.

kotimainen herkkukori yrityksen työntekijöille joululahjaksi.

PIPARI & SUKLAA, ovh 15,50€ (merisuola suklaatryffeli ilman palmuöljyä, kotimaiset suklaapiparit, pakkaus ja -työ). 

Tässäpä upea "piparinen" herkkulaatikko joululahjaksi henkilöstölle ja asiakkaille. Lahja on todella kaunis ja Suomessa valmistettua lahjaboksia voi käyttää myöhemmin kotona pientavaroiden säilytykseen. Hyvä pienen budjetin lahja!

Löydät lisää valmiita lahjasettejä sähköisestä kuvastosta tai Kanelimamman verkkokaupasta. Hyvää joulua!

Jouluterveisin,

Hanne ja jouluapulaiset

info@kanelimamma.com
P. 044 385 4723/Hanne

bottom of page