henkilökunnan joululahjat

Yrityksen joululahjat: jouluherkut henkilökunnalle ja asiakkaille

Kanelimamma tarjoaa vastuullisesti tuotettuja jouluherkkuja työntekijöiden ja asiakkaiden joulumuistamiseen. Valikoima on laaja ja voit hankkia joulun parhaaseen herkkukoriisi (tai meillä pakataan kauniiseen lahjalaatikkoon, sillä se on kotimainen ja ekologinen) vanhan ajan joulutoffeeta, joulukahvia, kotimaista glögiä, suussa sulavaa suklaata, omena-kaneli -teetä ja Suomessa tehtyjä pipareita. Valinta on sinun.

Kanelimamma on ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa kauniin kokonaisuuden eli jokaisessa tuotteessa on sama visuaalinen ilme. Jos arvostat kaunista ja hyvää joululahjaa, niin silloin olemme paras joululahjatoimittaja.

Kanelimamma on luotettava liike- ja henkilöstölahjoja tarjoava yritys, ja voimme toimittaa suurempiakin määriä sovitussa ajassa. Myös yritysjoululahjojen personointi onnistuu eli saat halutessasi herkkulahjaan oman joulukortin tai voimme tehdä yrityksellesi osaan tuotteista oman etiketin.

Kanelimamma toimittaa joululahjoja ympäri Suomen ja meidän kautta onnistuu myös yrityksen postitettavat joululahjat joko suoraan työntekijöiden kotiovelle tai lähimpään noutopisteeseen.

Valitse kotimaisen pienyrityksen vastuulliset joululahjat yrityksesi henkilökunnalle tai asiakkaille, lämmin KIITOS! Kanelimammalle on myönnetty AVAINLIPPU-merkki; valitsethan työtä Suomeen!

Avainlippu herkut yrityslahjoiksi
Yrityslahjat kotimaiselta yritykseltä.jpg

Yritysjoululahjat helposti

 1. Selaa valmiita herkkupakkauksia Kanelimamman verkkokaupasta tai kuvastosta (joulukuvaston painike alhaalla). Olemme myös koonneet tälle sivulle ideoita henkilökunnan joululahjoiksi.
   

 2. Osta joulun parhaat "herkkukorit" suoraan verkkokaupasta tai laita meille viestiä, jos haluat tarjouksen suuremmasta määrästä ja/tai toivot laskua joululahjojen hankinnasta: info@kanelimamma.com tai 044 385 4723/Hanne
   

 3. Olethan ajoissa liikkeellä yrityksen joululahjojen hankinnassa, sillä pakkaus ja toimitus vievät oman aikansa ja Kanelimamman joulun yrityslahjat ovat suosittuja henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseen.
   

 4. Joululahjojen hankinta on helppoa, sillä teemme kaiken yrityksesi puolesta ja voimme kirjoittaa puolestasi myös joulutervehdyksen. Toimitus onnistuu vaikka työntekijän kotiovelle asti. Sinun täytyy vaan valita henkilökunnallesi paras mahdollinen joululahja, mutta siinäkin autamme mielellämme! Kanelimamman jouluvalikoimasta löytyy hyviä, vastuullisia joululahjoja niin pienellä kuin suurella budjetilla. Valitse työtä Suomeen!
   

 5. Ollaan yhteydessä!❤

kotimainen glögi yrityslahja.jpg

Joululahjaideoita henkilöstölle

Kanelimamman valikoimasta löytyy useita erilaisia valmiita joululahjapakkauksia henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseen. Ohessa sinulle muutamia suosituimpia esimerkkejä eri hintakategorioista. Hintoihin sisältyy pakkaustyö ja toimituksesta veloitamme erikseen. Jos olet tilaamassa suurempaa määrää yritysjoululahjoja, niin annamme sinulle hyvän tarjouksen. Autamme mielellämme parhaan joululahjan valinnassa, niin että henkilökunta ja asiakkaat ilahtuvat joululahjat saadessaan! Ja miksipä eivät, sillä Kanelimamman herkut ovat paljon kehuttuja ja ne eivät jää kaappeihin pölyttymään.

HERKKUVATI, ovh 45€ (kotimainen tarjoiluvati 30x30, kotimainen glögi, suklaamantelit, pakkaus ja -työ)

joulun pieni herkkupaketti

PIKKUJOULU, ovh 15€ (omena-kaneli -hedelmätee, vadelmainen suklaatryffeli ilman palmuöljyä, pakkaus ja -työ). Kanteen on mahdollista painattaa oma iso joulukortti!

kotimainen joululahja yritykselle.jpg

PAKKASPÄIVÄ, ovh 43€ (kotimaiset villasukat, Suomessa tehty käsivoide, Kanelimamman palmuöljytön joulutoffee, pakkaus ja -työ). 

Kanelimma tekee yhteistyötä joulun alla kotimaisten yritysten kanssa ja Pakkaspäivä-joululahjapakkaus on upea esimerkki siitä. Ihana, kaunis ja tarpeellinen sekä KOTIMAINEN joululahja yrityksen henkilökunnalle tai asiakkaille. Tuotteet on pakattu kauniiseen, postitettavaan lahjalaatikkoon. Jos etsit yrityksen joululahjaksi postitettavaa joululahjaa, niin tässäpä hyvä esimerkki.

joulun herkkukori kotimaiselta yritykseltä

HYVÄÄ JOULUA, ovh 31€ (omena-kaneli -hedelmätee, vadelmainen suklaatryffeli ilman palmuöljyä, kotimainen joulukahvi, Hyvää joulua-kanelitoffee, pakkaus ja -työ). Kanteen on mahdollista painattaa oma iso joulukortti!

Hyvää joulua -herkkusetti on ollut useana vuonna Kanelimamman suosituin yritysjoululahja. Lahjapakkaus on jo itsessään joulutervehdys, sillä siinä toivotetaan jouluherkkujen välityksellä HYVÄÄ JOULUA!

Tiesitkö, että kanelitoffeeta valmistetaan vain joulun alla ja sen valmistuksessa ei ole käytetty palmuöljyä? Myös suomalainen Joulukahvi on ainutlaatuista, sillä se on kotimaisen pienpaahtimon paahtama, mutta Kanelimamman itse aidoilla joulumausteilla maustama. Vain aitoa piparin makua!

henkilökunnan joululahjat

JOULUJUHLA, ovh 47€ (kotimainen omena-kaneli glögi, piparimauste, merisuola suklaatryffeli ilman palmuöljyä, kotimainen joulukahvi, Hyvää joulua-kanelitoffee, pakkaus ja -työ). 

Etsitkö henkilökunnan ja asiakkaiden kiittämiseen juhlavaa ja hieman arvokkaampaa herkkulahjaa? Joulujuhla on juuri sitä ja tästä herkkulahjasta pidetään aivan varmasti, sillä se sisältää Kanelimamman suosituimpia jouluherkkuja.

Pakkaamme jouluherkut kauniiseen, ekologiseen lahjalaatikkoon. kaikissa tuotteissa ja jopa laatikossa on sama visuaalinen ilme, mikä varmistaa sen, että lahja on kaunis, yhteneväinen kokonaisuus. Iloa silmälle makunautinnon lisäksi!

kotimainen herkkukori

PIPARI & SUKLAA, ovh 15,50€ (merisuola suklaatryffeli ilman palmuöljyä, kotimaiset suklaapiparit, pakkaus ja -työ). 

Tässäpä upea "piparinen" herkkulaatikko joululahjaksi henkilöstölle ja asiakkaille. Lahja on todella kaunis ja Suomessa valmistettua lahjaboksia voi käyttää myöhemmin kotona pientavaroiden säilytykseen. Hyvä pienen budjetin lahja!

Löydät lisää valmiita lahjasettejä sähköisestä kuvastosta tai Kanelimamman verkkokaupasta. Hyvää joulua!

Jouluterveisin,

Hanne ja jouluapulaiset

info@kanelimamma.com
P. 044 385 4723/Hanne