top of page
vastuullinen kotimainen yritys ja liikelahjat

Vastuullisia lahjoja kotimaiselta yritykseltä

Luonto – erityisesti metsä – on minulle tärkeä. Siksi tuotteissa ei ole käytetty lainkaan palmuöljyä, jonka viljely valtaa alaa sademetsiltä ja tuhoaa ekosysteemejä. Hyvänmakuiset Kanelimamman herkut ovat myös luonnon kannalta hyviä!


Kierrätettävät tai uudelleen käytettävät pakkaukset
Kanelimamma välttää ylipakkaamista, ja pyrin aina löytämään mahdollisimman ekologiset pakkausvaihtoehdot. Toffeekaramellit on kääritty yksinkertaiseen valkoiseen paperiin, jotta
luonnonvaroja ei tuhlattaisi turhiin kimallepapereihin, painoväreihin tai muoveihin. Toffeepussit ovat puhtaita, uudelleen suljettavia ja etiketit saa helposti irti, joten voit mainiosti käyttää niitä uudestaan. Kartonkilaatikot ovat kierrätettäviä. Kauniita lahjarasioita voi myös käyttää esimerkiksi säilytysrasioina tai uudestaan lahjapakkauksina.

 


Suomalaista työtä
Autan koululuokkia ja urheiluseuroja keräämään rahaa palkkaamalla nuoria sesonkiavuksi pakkaustyöhön. Korona-aikana olen pystynyt työllistämään myös pienyrittäjiä, jotka ovat menettäneet toimeentulonsa.

 

Pakkaussuunnittelusta ja etiketeistä vastaan itse. Kanelimamman kahvi tulee suomalaisesta pienpaahtimosta ja maustetaan itse. Sisustustuotteita toteutetaan yhteistyössä suomalaisten käsityöläisten kanssa.

 

Kanelimamman palvelulla on avainlipputunnus. Suosimalla suomalaista työtä luot hyvinvointia Suomeen!

 


Lahjoitukset hyväntekeväisyyteen
Lahjoitan osan Kanelimamman voitosta WWF:n kautta sademetsien ja niiden uhanalaisten lajien suojeluun sekä suomalaisten metsien monimuotoisuuden suojeluun.

 

Lisäksi lahjoitan tuotteita vuosittain hyväntekeväisyyteen: jouluna 2020 ja 2021 lahjoitin yli tuhannella eurolla makeisia Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen sekä toimitin henkilökohtaisesti herkkukasseja senioritaloon. Kummit ry sai jouluna 2021 tuhannen euron lahjoituksen pienten potilaiden auttamistyöhön. Keväällä 2022 Kanelimamma lahjoitti Ukrainan sotilaille ja pakolaiskeskuksiin makeisia yli 4000 eurolla.


Tiedän, mistä tuotteet tulevat
Valitsen yhteistyökumppanini huolellisesti. Käyn aina ennen sopimuksen tekemistä tutustumassa yritykseen, sen ihmisiin, tuotantoon ja tuotantotiloihin. Kaikki tavarantoimittajani ovat vastuullisesti toimivia eurooppalaisia pienyrityksiä, jotka tunnen
henkilökohtaisesti ja joiden kanssa on ilo tehdä yhteistyötä.

Kuva: Tiia Ahjotuli

bottom of page