ekologiset herkkulahjat ystävälle tai yr
Avainlippu_edited.png

Vastuulliset yrityslahjat -

herkkulahjat ja kotimaiset sisustustuotteet valmiiksi pakattuina

Kanelimammalta saat valmiiksi mietityt ja kauniisti pakatut liikelahjat asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai henkilökunnalle. Voimme toimittaa lahjat puolestanne yrityksenne toimipisteeseen tai vaikkapa työntekijöiden kotiovelle – helppoa, eikö totta?


Pienemmät yrityslahjahankinnat voit ostaa saman tien verkkokaupastamme, mutta jos haluaisit yrityksellesi personoidut lahjat, erikoisjakelun tai muuten suuremman erän, ota yhteyttä, niin autan ja annan sinulle tarjouksen yrityslahjoista!

Kanelimamma on liike- ja yrityslahjoissa luotettava yhteistyökumppani, jonka palveluihin luottavat myös Suomen tunnetuimmat liikelahjatalot.

Monta hyvää syytä valita Kanelimamman yrityslahjat henkilöstölle ja asiakkaille

  • Valmiit yrityslahjaideat: valikoima herkkukoriin sopivia tuotteita halutessasi yhteensopivilla sisutustuotteilla täydennettyinä

  • Asiantunteva palvelu yrityslahjoissa; minulla on vuosien kokemus liikelahjamyynnistä Marimekossa

  • Kanelimamma pystyy auttamaan yrityslahjoissa joustavasti, ketterästi ja tehokkaasti - myös suurissa yrityslahjamäärissä

  • Saat Kanelimamman yrityslahjat myös halutessasi omalla logollasi varustettuina*

  • Syötävät, laadukkaat ja hyvänmakuiset herkut ovat olleet vuodesta toiseen pidettyjä, tarpeellisia yrityslahjoja

  • Kaikki tuotteet ovat palmuöljyttömiä ja mahdollisimman ekologisesti pakattuja - valitse vastuullisen ja kotimaisen yrityksen tuotteet yrityslahjoiksi!

  • Tuet samalla suomalaisia koululuokkia ja urheilujoukkueita, joita työllistetään sesonkiapuna yrityslahjojen pakkaamisessa

  • Kanelimamman lahjapakkauspalvelulla on avainlipputunnus

*Personoitujen, omalla etiketillä varustettujen yrityslahjojen minimitilaus on 300 kpl/tuote. Lisäksi veloitan suunnittelu- ja painotyöstä 150 euroa + alv 24 %.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@kanelimamma.com tai puhelimitse 044 385 4723

Tutustu yrityslahjaideoihin verkkokaupassa.


Onko vaikea valita? EI hätää – kaikkein helpoin ja varmin lahjaidea on tilata henkilökunnan tai asiakkaiden lahjaksi Kanelimamman lahjakortti!

Mitä lahjaksi henkilökunnalle?

Ideoita yrityksen joululahjoiksi

Ohessa esimerkkejä joulun 2020 parhaista yrityslahjoista. Kanelimammalta löytyy useita eri herkkupakkauksia, joihin voit tutustua alla olevan sähköisen esitteen kautta. Tarjoamme usean eri hintaluokan lahjoja n. 10 eurosta ylöspäin. Pakkaamme kaikki herkut valmiiksi postitettaviin lahjalaatikoihin. Hanki yrityslahjat helposti. Teemme mielellämme tarjouksen; otathan yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, kiitos!

kotimaisia lahjoja henkilöstölle ja asia
Tarjouspyyntö

Kanelimamma kiittää!