Kanelimamman kotimaiset yrityslahjat ja liikelahjat

Hyvät yrityslahjat

Kanelimamma on suomalainen yritys, joka haluaa tarjota henkilökunnan ja asiakkaiden muistamisiin mahdollisimman hyviä ja arjessa kuluvia lahjoja. Kanelimammalle on tärkeää eettisyys, ihmisen ja luonnon kunnioitus. Kanelimamman lahjapakkauspalvelulle on myönnetty kesäkuussa 2020 Avainlippu-merkki. valitsethan lahjoiksi tuotteet, jotka luovat työtä Suomeen!

 

Kanelimamman herkut ovat hyviä. Vanhan ajan pehmeässä, gluteenittomassa toffeessa on käytetty voita palmuöljyn sijaan. Suussa sulava suklaatryffeli ei myöskään sisällä palmuöljyä, mikä on haitaksi sademetsille ja kenties myös ihmisen terveydelle.

 

Kanelimamma välttää muovin ja ylimääräisen paperin käyttöä. Herkut on pakattu Suomessa tyylikkäisiin ja mahdollisimman ekologisiin pakkauksiin. Makeisten ympärillä ei ole kimallepaperia; haluamme välittää luonnostamme. Etsimme herkuille parhaat tekijät Euroopasta, mutta pakkaustyö tapahtuu Suomessa. Osa tuotteista valmistetaan kokonaan Suomessa. Kun hankit yrityslahjasi Kanelimammalta, tuet samalla useita nuoria, jotka puuhastelevat Kanelimamman kiireapulaisina.

 

Kaikki sisustustuotteemme on suunniteltu Suomessa ja keittiöpyyhkeet painetaan joko Suomessa tai naapurimaassa Ruotsissa. Toimintamme kulmakivenä on eettisyys. Kanelimamma on pieni, inhimillinen yritys, joka haluaa tarjota vain hyvää asiakkailleen.

Pakkaamme lahjat puolestasi kauniisiin ja kestäviin laatikoihin. Jos haluat paketin sisään oman tervehdyksesi, niin se onnistuu kyllä. Ja jos olet kiinnostunut hankkimaan oman etiketin Kanelimamman pakkauksiin, niin sekin on mahdollista. Minimitilausmäärä on tuolloin 300 kpl/tuote ja suunnittelu- ja painokustannus 150 €, alv 0%.

Teen mielelläni tarjouksen, ollaan yhteydessä!

Ystävällisesti,
Hanne

info@kanelimamma.com
P. 044 385 4723

.

Ideoita yrityksen joululahjoiksi

Ohessa esimerkkejä joulun parhaista yrityslahjoista. Kanelimammalta löytyy useita eri herkkupakkauksia, joihin voit tutustua alla olevan sähköisen esitteen kautta. Tarjoamme usean eri hintaluokan lahjoja n. 10 eurosta ylöspäin. Pakkaamme kaikki herkut valmiiksi postitettaviin lahjalaatikoihin. Hanki yrityslahjat helposti. Teemme mielellämme tarjouksen; otathan yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, kiitos!

kotimaiset yrityslahjat ja henkilökunnan joululahjat
Tarjouspyyntö