top of page
pellavaliina ja kotimaiset sisustuslahjat

Deli & Design

Gott och vackert som gåva: palmoljefria delikatesser

Kanelimamma är ett finskt företag, som bjuder på goda palmoljefria delikatesser i vackra och ekologiska förpackningar. Produkterna är härliga att ge som present. Kanelimamma är en banbrytare i Europa inom försäljning av palmoljefria delikatesser; Alla Kanelimammas delikatesser är tillverkade utan palmolja, eftersom vi vill bry oss om naturen och dig. Nästan alla våra delikatesser är glutenfria. I sortimentet finns bland annat traditionell smörkola, chokladtryffel, kolakarameller, te, kaffe och små inredningsprodukter.

Kanelimammas omtyckta produkter säljs i hundratals specialbutiker runt om i Finland och i Sverige. De vackert förpackade delikatesserna är också populära som företagspresenter, särskilt under julsäsongen. Kanelimamma har beviljats den ansedda NYCKELFLAGGAN som erkännande för finskt entreprenörskap.

Hanne är Kanelimammas grundare. Hon har två barn och har enda sedan sin egen barndom tillverkat kola för sina vänner och sig själv. Hon har också bakat och njutit av kanelbullar som blivit kända i närområdena. Namnet på Hannes

företag ”Kanelimamma”- betyder Kanelmamma på svenska.

 

Kanelimamma undviker att använda plast och extra papper i sina förpackningar. Delikatesserna är förpackade i Finland i stiliga emballage, som är så ekologiska som möjligt. Vi använder inte plastburkar, istället utnyttjar vi papper och kartong. De enskilda karamellerna packar vi inte i glitterpapper. Kanelimamma bryr sig om naturen.

 

Goda smak, miljövänlighet, vackra förpackningar - dessa känner du igen hos Kanelimamma. Hanne, Kanelimammas grundare, har själv designat förpackningarna. Förpackningarna och etiketterna designas så att de tillsammans bildar en harmonisk helhet. Hanne har en universitetsutbildning i grafisk design och en över 10-årig erfarenhet av försäljning av designprodukter i det ikoniska globala Marimekko-företaget.

 

Design from Finland,
välkommen skogen!

Välkomna Nordens träd, bär och djur in i ditt hem. Inred ditt hem med fantastiska designprodukter med skogstema av hög kvalitet som kommer att stå sig över tid.

Alla design produkter har fått inspiration från Finlands skog, välkommen skogen!

 

tiskirätti jänömetsä.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

Kanelimamma Oy

FI 311 5303-4
www.kanelimamma.com

info@kanelimamma.com

Tel. +358 44 385 4723/Hanne Serjo

Vill Du ha Kanelimammas produkter i Ditt sortiment? Eller vill Du ge feedback på Kanelimammas
produkter? Vi tar gärna emot Din feedback. Om Du vill hitta våra återförsäljare, följ oss i Kanelimammas 
sociala medier.

 

Vänliga hälsningar, Kanelimamma

Kanelimamma överlämnar inte Dina uppgifter till tredje part (EU:s dataskyddsförordning, GDPR).

bottom of page