top of page
kesälahja työntekijälle

Henkilökunnan kesälahjat

Etsitkö yrityksesi työntekijöille hyvää kesälahjaa, jolla osoittaisit kiitosta kuluneesta? Tai haluaisitko muistaa hyvää asiakasta maistuvalla ja kauniisti pakatulla, kesäisellä lahjalla?

Kotimainen Kanelimamma tarjoaa useita vastuullisesti tuotettuja herkku- tai käyttöesinelahjoja yrityksen tarpeisiin. Kanelimamman herkut ovat palmuöljyttömiä ja mahdollisimman ekologisesti pakattuja. Valikoimasta löytyy suklaata, toffeeta, teetä ja kahvia useilla eri etiketeillä. Voimme myös räätälöidä sinun yrityksellesi oman etiketin toffeepussin ympärille.

Kanelimamman käyttöesineet kuten leikkuulaudat tai koivuvanerivadit valmistetaan Suomessa. Esineiden ja pakkausten ulkonäkö on tarkoin harkittu ja saat yrityslahjaksi tyylikkään kokonaisuuden, jossa kaikki elementit sopivat toisiinsa. On ilo antaa kaunis ja hyvä lahja, eikös niin?

Valitse kotimaisen pienyrityksen vastuulliset kesälahjat yrityksesi työntekijöille, iloinen KIITOS! Autan sinua löytämään parhaan yrityslahjan yli kymmenen vuoden kokemuksella.Ollaan yhteydessä.

Avainlippu herkut yrityslahjoiksi

Kesälahjojen hankinta on helppoa

  1. Tutustu lahjaideoihin Kanelimamman verkkokaupassa tai kuvastosta (kesälahjojen painike alhaalla). Löydät myös muutamia lahjavinkkejä tämän sivun lopusta.
     

  2. Osta kesän parhaat yrityslahjat suoraan verkkokaupasta tai laita meille viestiä, jos haluat tarjouksen suuremmasta määrästä ja/tai toivot laskua henkilökunnan/asiakkaiden kesälahjojen hankinnasta: info@kanelimamma.com tai 044 385 4723/Hanne
     

  3. Tämän helpompaa ei kesälahjojen hankinta voi olla! Olemme pakanneet herkut/käyttöesineet kauniisiin pakkauksiin ja voimme lähettää ne suoraan työntekijälle. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita sopivin kesämuistaminen henkilökunnalle ja asiakkaille ja siinäkin toki autamme sinua.
     

  4. Palvelen yli 10 vuoden yritys- ja liikelahjojen myyntikokemuksella ❤ T. Hanne

Kesämausteet yrityslahja.jpg

Kesälahjaideoita henkilöstölle

Kanelimamma tarjoaa useita eri budjetin lahjasettejä, jotka sopivat etikettien värien tai sanoman puolesta hyvin kesäkauteen. Herkkulahjat ovat pidettyjä, sillä ne sopivat koko perheelle, mutta kesällä on kiva antaa myös kesäkokkaukseen sopiva käyttölahja kuten vaikkapa pellavaesiliina, leikkuulauta tai keittiöpyyhe yhdistettyinä laadukkaisiin mausteisiin.

 

Tässä sinulle muutamia esimerkkejä työntekijöiden kesälahjoista tai asiakkaiden kiitoslahjoista. 

KESÄMAUSTEET, ovh 13€ (Grillimauste 150g, Himalajan suola/kokonainen mustapippuri 150g, pakkaus ja -työ)

kesäinen kiitoslahja

KIITOS, ovh 21,50€ (Minttusuklaakaakao 150g, Choco merisuola suklaatryffeli ilman palmuöljyä, Kiitos-voitoffee 150g, lahjalaatikko ja -työ).

kesän herkkukori henkilökunnalle

KESÄHETKI, ovh 32€ (Kesähetki-voitoffee 250g, Kesäkahvi 180g, vadelmasuklaatryffeli 150g, Hyvä mieli vihreä tee 50g, kotimainen lahjalaatikko ja -työ). 

kotimaiset yrityslahjat

OLE HYVÄ, ovh 31€ (kotimainen tarjoiluvati 30x30cm, pellavainen keittiöpyyhe 70x40 cm, kotimainen puulasta, pakkaus ja -työ).

kesälahja työntekijöille

AURINGONPAISTE, ovh 15,50€ (Suolakinuskimantelit 130g, Hyvä mieli vihreä tee 50g, lahjapakkaus ja -työ). 

Löydät lisää lahjaideoita sähköisestä kuvastosta tai Kanelimamman verkkokaupasta.

Herkullista ja aurinkoista kevättä/kesää!

Hanne

info@kanelimamma.com
P. 044 385 4723/Hanne

bottom of page