top of page
kesän parhaat liikelahjat yrityksen henkilökunnalle ja asiakkaille

Henkilökunnan kesälahjat

Etsitkö yrityksesi työntekijöille hyvää kesälahjaa, jolla osoittaisit kiitosta kuluneesta? Tai haluaisitko muistaa hyvää asiakasta maistuvalla ja kauniisti pakatulla, kesäisellä lahjalla?

Kotimainen Kanelimamma tarjoaa useita vastuullisesti tuotettuja herkku- tai käyttöesinelahjoja yrityksen tarpeisiin. Kanelimamman herkut ovat palmuöljyttömiä ja mahdollisimman ekologisesti pakattuja. Valikoimasta löytyy suklaata, toffeeta, teetä ja kahvia useilla eri etiketeillä. Voimme myös räätälöidä sinun yrityksellesi oman etiketin toffeepussin ympärille.

Kanelimamman käyttöesineet kuten leikkuulaudat tai koivuvanerivadit valmistetaan Suomessa. Esineiden ja pakkausten ulkonäkö on tarkoin harkittu ja saat yrityslahjaksi tyylikkään kokonaisuuden, jossa kaikki elementit sopivat toisiinsa. On ilo antaa kaunis ja hyvä lahja, eikös niin?

Valitse kotimaisen pienyrityksen vastuulliset kesälahjat yrityksesi työntekijöille, iloinen KIITOS! Autan sinua löytämään parhaan yrityslahjan yli kymmenen vuoden kokemuksella.Ollaan yhteydessä.

Avainlippu herkut yrityslahjoiksi

Kesälahjojen hankinta on helppoa

  1. Tutustu lahjaideoihin Kanelimamman verkkokaupassa tai kuvastosta (kesälahjojen painike alhaalla). Löydät myös muutamia lahjavinkkejä tämän sivun lopusta.
     

  2. Osta kesän parhaat yrityslahjat suoraan verkkokaupasta tai laita meille viestiä, jos haluat tarjouksen suuremmasta määrästä ja/tai toivot laskua henkilökunnan/asiakkaiden kesälahjojen hankinnasta: info@kanelimamma.com tai 044 385 4723/Hanne
     

  3. Tämän helpompaa ei kesälahjojen hankinta voi olla! Olemme pakanneet herkut/käyttöesineet kauniisiin pakkauksiin ja voimme lähettää ne suoraan työntekijälle. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita sopivin kesämuistaminen henkilökunnalle ja asiakkaille ja siinäkin toki autamme sinua.
     

  4. Palvelen yli 10 vuoden yritys- ja liikelahjojen myyntikokemuksella ❤ T. Hanne

Kesämausteet yrityslahja.jpg

Kesälahjaideoita henkilöstölle

Kanelimamma tarjoaa useita eri budjetin lahjasettejä, jotka sopivat etikettien värien tai sanoman puolesta hyvin kesäkauteen. Herkkulahjat ovat pidettyjä, sillä ne sopivat koko perheelle, mutta kesällä on kiva antaa myös kesäkokkaukseen sopiva käyttölahja kuten vaikkapa pellavaesiliina, leikkuulauta tai keittiöpyyhe yhdistettyinä laadukkaisiin mausteisiin.

 

Tässä sinulle muutamia esimerkkejä työntekijöiden kesälahjoista tai asiakkaiden kiitoslahjoista. 

KESÄMAUSTEET, ovh 13€ (Grillimauste 150g, Himalajan suola/kokonainen mustapippuri 150g, pakkaus ja -työ)

Kanelimamma - kesän liikelahjat kotimaiset yrityslahjat

KOTIMETSÄ-leikkuulauta, ovh 26,90€ (
Ilahduta henkilökuntaasi ja asiakkaitasi kotimaisella, metsäteemaisella leikkuulaudalla

metsän taika ja vati.jpg

METSÄ, ovh 25€
Metsäaiheinen liikelahja kesään. Kotimainen vanerivati

ja iso pussi suussa sulavaa salmiakkitoffeeta metsäisellä etiketillä.

Kanelimamma -kesälahjat yritykselle kotimaiselta yritykseltä

VIHREÄ TERVEHDYS, ovh 28,50€
Raikkaan vihreä lahja beigessä lahjapakkauksessa kesälahjaksi yrityksen työntekijöille. 
Laadukas Kotipihlaja-pellavapyyhe ja pussi herkullista voitoffeeta.

Kanelimamma - yrityslahjat ja liikelahjat kotimaiselta ja vastuulliselta yritykseltä

KULTAJUHLA, ovh 24,80€ (

Upea, hienostunut yrityslahja henkilökunnan muistamiseen vuoden ympäri. Kahvipaketti lahjapakkauksessa ja vanhan ajan voitoffee maistuu varmasti yrityksen työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. 

Löydät lisää lahjaideoita sähköisestä kuvastosta tai Kanelimamman verkkokaupasta.

Herkullista ja aurinkoista kevättä/kesää!

Hanne

info@kanelimamma.com
P. 044 385 4723/Hanne

bottom of page