top of page

Joululahjan valinta yrityksen logon värin mukaan


Joulutee, piparit ja kanelitoffee lahjalaatikossa
Kanelimamman punainen herkkulahja

Etsitkö tietyn väristä joululahjaa? Tiedän kokemuksesta, että tuotteen värillä on väliä ennen kaikkea liikelahjoissa. Yritys haluaa, että sen brändi ja visuaalinen ilme näyttäytyy kaikkialla, myös joululahjoissa. Yritys, jolla on vihreä logo, hakee usein vihreitä tuotteita asiakas- ja henkilöstölahjoiksi. Ja punaisen logon omaava taasen punaisia tuotteita. Ja ehkäpä tunnet ystävän, jonka koti on täynnä vaaleanpunaista? Hän varmastikin ilahtuu roosan sävyisistä lahjoista, olkoonpa ne sitten keittiöpyyhkeitä tai makeisia. Värillä on siis väliä! Olen koonnut alle Kanelimamman herkkulahjoja, joiden väritys on vihreä, punainen tai kultainen.


Kanelimamman vihreät herkkulahjat

Vihreä oli joulun 2022 trendiväri joulukoristeissa Villa Weiste-joulukoristetehtaan kehitysjohtajan Johanna Weisteen mukaan: Luonnonläheiset sävyt kuten erilaiset vihreät ja ruskeat ovat joulukoristeissa tällä hetkellä erityisen trendikkäitä. Niiden rinnalla on lämmin samppanjan ja sävy ja valkoinen, Weiste kertoo. Täältä voit lukea lisää vihreän suosiosta jouluna:


20.9.2023 Huomenta Suomessa-esitetyn jutun mukaan myös jouluna 2023 hallitsee vihreä väri Weisteen joulukoristeissa. Vihreän värin suosio on näkynyt myös Kanelimamman herkuissa ja joulun alla on tilattu paljon vihreillä etiketeillä varusteltuja Hyvää joulua -toffeita. Tässä yksi suosituimmista vihreistä herkkulahjoista: Kuusen latvassa oksien alla -lahja. Tämä joululahja koostuu toffeesta, kotimaisista valkosuklaapipareista, suklaatryffeleistä, gluteenittomasta lakusta sekä maistuvasta kahvista Hyvää joulua-etiketillä. Lahjan kruunaa tummanvihreä lahjapakkaus, mikäpä muukaan!Kanelimamman joulun herkkulahja
Vihreä herkkulahja

Toinen vihreän värinen joululahja on Joulumaa. Tämä herkkulahja sisältää paljon syötäviä ja juotavia jouluherkkuja: suklaata, piparikahvia, lakuja, kotimaisia pipareita ja glögiä, suolakinuskimanteleita ja Kotimestä-lautasliinat, joilla voit loihtia joulupöytään vihreän, metsähenkisen kattauksen.


Monella yrityksellä, varsinkin metsäalaan tai kierrätykseen liittyvällä yrityksellä, on vihreä logo ja yritysilme. Mikäpä se osuvampi joululahja henkilökunnalle kuin vihreä herkkulahja metsäteemalla!Paljon kotimaisia jouluherkkuja
Joulumaa-herkkulahja

Kanelimamman punaiset herkkulahjat


Onko joulu ollut aina punainen? Ei toki, kuten oheinen juttu kertoo. Punainen saapui joulukortteihin 1800-luvun lopussa Jenny Nyströmin kuvittamissa joulukorteissa, kun tontut touhusivat piirroksissa punaiset lakit päässään. Joulupukki sai puolestaan punaisen asunsa Coca Cola-mainoksen myötä 1931. Coca Cola halusi värittää mainosjoulupukkinsa yrityksen värillä, tottahan toki. Eli tässäkin huomaa, että värillä on väliä! Voit tutustua juttuun täällä.


Kanelimammalta tilataan joka joulu lukuisia punaisia jouluherkkupakkauksia eli punainen on säilyttänyt suosionsa, vaikkakin vihreä ja beige ovat nostaneet selkeästi suosiotaan joulun väreissä. Punainen joululahja huokuu lämpöä ja perinteitä. Kanelimamma onkin koonnut lahjasetteihin perinteisiä herkkuja ja lämpöä antavaa jouluteetä.


Punainen logo löytyy monelta yritykseltä. Jos etsii joulun liikelahjaksi tai henkilökunnan joululahjaksi punaista herkkulahjaa, niin tässäpä kaksi hyvää vaihtoehtoa; hieman edullisempi Joulun lämpö ja isomman budjetin Kun joulu on.


Joulun lämpö -herkkulahja koostuu pipareista, kanelitoffeesta ja maukkaasta jouluteestä. Ja nämä jouluherkut on pakattu punaiseen lahjalaatikkoon, tottakai. Tämä lahjasetti on ollut todella suosittu ja loppuukin usein jo ennen joulua.


Jouluteetä, pipareita ja kanelitoffeeta joululahjaksi
Joulun lämpö punaisessa lahjapakkauksessa

Kun joulu on -herkkulahja on Kanelimamman uutuuslahja jouluksi 2023. Setissä on kaikkia jouluherkkuja, mitä jouluksi voi toivoa! Tämä on yksi suosikkijoululahjoistani ja hyvä joululahjavinkki sinullekin! Mitäpä muuta voisi toivoa? Joulukahvia, toffeeta, marmelaadeja, glögiä, hilloa, kotimaisia pipareita, suklaata, suolakinuskimanteleita... Nämä kaikki tukevassa ja tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Kaikki jouluherkut valmiiksi pakattuina.Joululahjavinkit henkilökunnan joululahjaksi
Joulun punainen herkkukori

Kanelimamman kultaiset herkkulahjat

Mitäpä jos yrityksesi logo on muu kuin joulunpunainen tai vihreä? Silloin hyvänä vaihtoehtona on valita joulun liikelahjaksi neutraali kultaisen/beigen väritys. Tämä hillitty sävy onkin ollut ehkä suosituin väri Kanelimamman joulun herkkulahjoissa. Kuinkahan monta Kultainen joulu-herkkulahjaa sitä tulikin pakattua viime jouluna? Satoja tai ehkäpä jopa tuhat :). Neutraali beigen väritys huokuu ekologisuutta, rauhaa ja tyyliä. Sopii kaikille.


Tässäpä viime joulun hittilahja, Kultainen joulu. Kotimaiset piparit ja täyteläinen jouluglögi. Suussasulavat, palmuöljyttömät suklaat ja vanhan ajan voitoffee. Kaikki kauniisti pakattuina ruskeaan ekolaatikkoon. Tämä lahja on ilo ojentaa joululahjaksi yrityksen työntekijöille tai liikelahjaksi asiakkaiden joulumuistamiseen.Kanelimamman kultaiset herkkulahjat


Ehkäpä haluat kuitenkin lahjan, joka sopii täydellisesti yrityksesi väritykseen? Kanelimamma on koonnut sinulle 20 joululahjavinkkiä ja löydät sivustolta useita punaisia, vihreitä ja beigejä joululahjoja. Pääset kurkistamaan kaikki joululahjasetteihin täällä. Mutta. Jos haluat ehdottomasti joululahjaan vaikkapa keltaisen värityksen, niin se onnistuu, jos olet ajoissa tilaamassa joulun liikelahjoja. Kanelimamma voi suunnitella yrityksellesi oman etiketin vanhan ajan voitoffeeseen tai vaikkapa joulukahviin. Teemme räätälöityjä yrityslahjoja viikottain. Mutta jouluna on toki varastolla kiireitä, kun joululahjoja valmistellaan, joten suunnittelutyölle on vähemmän aikaa. Mutta jos tilaat joululahjat ennen marraskuuta, niin sitten sinulla on mahdollisuus saada johonkin jouluherkkuun oma painatus. Minimitilaus on tuolloin 300 etikettiä.


Värikästä joulua sinulle, oli se sitten punainen tai vihreä!


Sinulle joululahjaideoita luoden,

Hanne, Kanelimamman yrittäjä7 views0 comments

Kommentare


bottom of page