top of page

Valmiiseen juhannuspöytään

Updated: Jun 29, 2020


Juhannus on täällä ja mikä ihana ilma meitä lempiikään tänä juhannuksena! Kanelimamma on ahkeroinut aika monenlaisen projektin äärellä ennen keskikesän juhlan viettoa: on suunniteltu uusia toffee-etikettejä, uusia jouluherkkuja, lahjapakkauksia jouluun. On kuvattu joulun yrityslahjaesitteeseen mahdollisimman tunnelmallisia kuvia. Kyllä. Paljon joulupuuhasteluja keskellä upeinta kesää! Mutta olenhan minä toki ehtinyt nauttia lämpimistä kesäilloista lasteni kanssa ja huomenna matkaamme koko juhlaviikonlopuksi veden ja herkkujen äärelle.


Toffeeta ei lähde tällä kerralla matkaan, eikä varsinkaan suklaatryffeleitä, sillä huh hellettä, Suomessa tarkenee!:) Autoon pakataan vain kesävaatteet ja hyvä mieli. Nyt aiotaan nauttia toisten laittamia herkkuja ja tuetaan samalla paikallisia ravintoloita ja kahviloita.


Toivottavasti moni tekee tänä kesänä samoin. Kanelimammalla on suuri määrä ihania jälleenmyyjiä ympäri Suomen ja ihanista kesäpuodeista voikin hankkia itselle herkkuja: vaikkapa vanhan ajan voitoffeeta ja suussa sulavaa suklaata sekä makoisia kermakaramelleja.

Nämä herkut ovat varmasti pidettyjä lahjoja myös mökkiviemisiksi. Tuetaan paikallisia yrityksiä ja nostetaan Suomi omilla valinnoilla taas kukoistukseen ihmeellisen Korona-kevään jälkeen.


Tämä oli ensimmäinen postaus parin vuoden tauon jälkeen, ja toivottavasti kirjoitustahti ei ole tulevaisuudessa yhtä verkkaisaa... Nyt pakkaamaan omat kukkamekot ja poikien urheilukamat reppuun. Aamulla lähtee Kanelimamman pikkuauto kohti juhannuksen aurinkoisia ja herkullisia seikkailuja. Odotan sitä innolla. Mukavaa juhannusta Sinulle!

22 views0 comments

Comments


bottom of page