top of page

Kiitoslahjat opettajalle


Kesä alkaa ja koulut loppuvat! Tällä mammalla on hieman touhua, sillä tärkeimmät rästityöt olisi saatava valmiiksi ennen kahden koululaisen kesälomien alkua. Ja lomahan on piiiiitkä. Onneksi yrittäjänä voi joustaa työnteossa ja pitää myöskin kunnolla lomaa lasteni kanssa.


Eilen pakkasin varastolla kiitoslahjoja molempien lasteni opettajille sekä kuopuksen iltapäiväkerhon ohjaajille. Meillä on lähes kymmenen henkilöä, joita kiitämme tänä keväänä Kanelimamman herkkulahjalla, milläpä muullakaan :)?


Vinkkejä opettajalahjoihin Lahjan ei tarvitse olla kallis; pääasia, että muistaa jollakin pienellä tavalla. Itse ainakin ilahtuisin, jos minulle kerättäisiin luonnosta kimppu kesäkukkia tai askarreltaisiin kiitoskortti. Ja lapset osaavat tehdä tämän itse. Tosin minulla on kaksi poikaa, jotka pitävät näitä eleitä hempeilynä, ja on vaikea kuvitella, että he tekisivät niin :). Joten äiti hoitaa kiitoslahjat.


Nyt esittelen lahjoja, joita voi ostaa. Todella suosittu pienen budjetin lahja on Kanelimamman Kiitos-toffee, joka maksaa noin 5,50€ ja tähän lahjaan ei tarvitse erillistä korttia, sillä pakkaushan sisältää jo tekstin: kiitos. Löydät tämän palmuöljyttömän ja gluteenittoman makeisen jälleenmyyjiltä tai Kanelimamman verkkokaupasta. Olenkin pakannut juuri näitä kiitosherkkuja aikamoisen määrän kevätlahjoiksi.


Jos haluat muistaa opettajaa tai vaikkapa henkilökuntaasi arvokkaammalla lahjalla, niin usein Kanelimamman kaupasta on valittu KIITOS SINULLE-herkkusetti, joka sisältää Kiitos-toffeen ja Juhlahetki-kardemummakahvin, jonka pohja on kotimaisen pienpaahtimon paahtama kahvi. Kahvi ja toffee on pakattu beigeen lahjalaatikkoon, mikä kruunaa lahjan. Lahjasetin hinta on 16€. Pääset tutustumaan täällä yllä kuvattuun kiitoslahjaan.

Lahjakortti kiitoslahjana


Suosittu tapa on muistaa opettajaa kevään tai joulun viimeisinä koulupäivinä lahjakortilla, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieluisan lahjan. Voit hankkia lahjakortin vaikkapa ravintolaan, hemmotteluun, kirjakauppaan, museoon tai vaikkapa Kanelimamman herkkukauppaan :). Usein lahjakortissa on monta lahjanantajaa, mikä onkin ihan mukavaa. Uskonpa, että opettajat arvostavat yhtä suurempaa lahjaa kuin monia pieniä, epäkäytännöllisiä lahjoja. Olen kuullut lasteni opettajilta ja aikoinaan päiväkodin hoitajilta, että heillä on esimerkiksi iso kasa erilaisia kiitoslahjoiksi saatuja mukeja ja kippoja, joita he eivät välttämättä arjessaan käytä :).


Ihanaa ja lämmintä kesän alkua sinulle! Tässäpä vielä Suvivirren kolme ensimmäistä säkeistöä, jos ne ovat sinulta unohtuneet. Aina tätä laulaessa herkistyy; tulee paljon lapsuusmuistoja mieleen Pohjois-Karjalan pikkukylältä. Niin ja kiitos Tytti- ja Veikko-opettajani!


1. Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon, se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon.

2. Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa. Puut metsän huminoivat taas lehtiverhossa. Se meille muistuttaapi hyvyyttäs, Jumala, ihmeitäs julistaapi se vuosi vuodelta.

3. Taas linnut laulujansa visertää kauniisti. Myös eikö Herran kansa Luojaansa kiittäisi! Mun sieluni, sä liitä myös äänes kuorohon ja armon Herraa kiitä, kun laupias hän on.


Täältä löytyvät kaikki säkeistöt.
736 views0 comments
bottom of page