top of page

Kotimaista. Karkki kuin koru.


Kanelimamman lahjapakkauspalvelulle on myönnetty kesäkuun alussa Avainlippu-merkki, aika huikeaa! Kanelimamman toffee ja muut makeiset maahantuodaan parhailta Euroopan makeistehtailta, jotka valmistavat karkkeja Kanelimamman ohjeilla. Toffeeta on hiottu ja hiottu ja nyt se maistuu kenties maailman parhaalta vai mitä mieltä sinä olet?


Mutta tiesitkös, kuinka paljon aikaa Kanelimamman varastolla kuluu toffeepussien pakkaamiseen ja etiketöintiin? Paljon! Muutama ystävä on tullut apulaiseksi joulusesongin aikaan ja hämmästelleet kovaa tahtia, kovaa työtä. Sitä se onkin! Mutta on hienoa, että käsin saadaan aikaiseksi kaunis makeispussi, joka on ilo antaa lahjaksi. Karkki on kuin koru. Suomessa koottu.


Jokainen haluaa antaa lahjaksi mahdollisimman kauniin tuotteen, oli sitten kyseessä lahja äidille tai yrityslahja. Kanelimamma suunnittelee kaikki etiketit siten, että ne toimivat yhdessä ja eri tuotteita voi yhdistellä suuremmaksi lahjapaketiksi, joka sisältää vaikkapa kahvia, toffeeta, suklaata ja teetä.


Kun valitset tuotteen kaupassa, niin mietitkö kuinka pakkaus on saatu aikaan? Usein pakkaus on muovia ja pakkaaminen tapahtuu automaattisesti tuotannon yhteydessä koneen avulla. Mutta Kanelimamman tuotteiden pakkaamista ei voi korvata koneella, sillä kone ei kykene siihen. On siis asioita, joita ihmiset tekevät siistimmin ja kauniimmin. Hyvä me!


Kiitos, kun valitset Kanelimamman makeispussin lahjaksi! Tiedät, että silloin sinäkin olet maksanut palkkaa jollekin suomalaiselle pakkaajalle. Hienoa, että arvostat kotimaista työtä.


www.kanelimamma.com24 views0 comments

Comments


bottom of page