top of page
Kanelimamman vihreä tee ja joulutee

Kanelimamman tee

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi Kanelimamman lämpimällä, täyteläisellä teellä. Olemme valinneet pieneen teevalikoimaamme mielestämme parhaita makuja, jotka sopivat herkkuhetkiin vuoden ympäri. Kehutussa Kanelimamman teessä on paljon ihanaa tuoksua ja makua. Anna lahjaksi kaunis teepakkaus, jonka sisältö on varmasti maistuvaa. Jokaisen teepakkauksen sisälle on kätketty pieni yllätys, minipostikortti.

 Hanki ystävällesi tai itsellesi lämmin lahja.  Etelänmatkasta unelmoivalle on tarjolla PÄIVÄNSÄDE (Sunshine), joka on eksoottinen, pehmeä ja hedelmäinen musta tee. Nimensä mukaisesti tämä laadukas ja trooppinen ananan-papaija -tee tuo päivänsäteitä päivääsi.

 

​Vihreän teen ystäville tarjoillaan HYVÄ MIELI (Good mood) -teetä, joka on aivan ihastuttavan makuinen vihreä tee, jonka marjaiseen ja lempeän ruusuiseen tuoksuun ja makuun ihastuu moni teen juoja. Vihreä tee sisältää runsaasti ainesosia, joilla on tutkitusti merkittäviä vaikutuksia terveyteen.

Jouluna voi hemmotella itseään tai ystäviään JOULUN LÄMPÖ (Christmas feeling)-teellä. Tämä hedelmätee on täynnä omenan ja kanelin ihanaa tuoksua ja makua. Teen väri on kauniin punainen, joten Joulun lämpö sopii loistavasti myös värinsä puolesta jouluun.

Anna lahjaksi kaunis teepakkaus, jonka sisältö on varmasti maistuvaa. Teepakkauksen takaosa on kaunis ja siinä on alue, jonne voit kirjoittaa oman tervehdyksesi.

Tutustu teen ainesosiin klikkaamalla yllä olevan tuotteen kuvaa.

Kanelimamman joulutee
bottom of page