Kanelimamman gluteenittomat ja palmuöljy

Vanhan ajan voitoffee

Kanelimamman gluteeniton voitoffee on valmistettu sydämellä pienessä makeistehtaassa Kanelimamman omalla lapsuuden reseptillä. ​Kanelimamman perustaja Hanne valmisti lapsuudessaan toffeeta äidin vanhalla valurautapannulla ja joskus toffeeta kaupiteltiin myös paikallisella torilla kiiltokuvin koristellussa lahjapaketissa. 

 

Vanhan ajan toffeen valmistaja löytyi ystävien välityksellä idyllisestä Puolan pikkukylästä, jossa perheomisteinen tehdas valmistaa Kanelimammalle omaa toffeeta. Puolasta tulee maailman paras "lehmätoffee", mutta Kanelimamman toffee on koostumukseltaan sitkeämpää, mutta ei hampaisiin tarttuvaa. Kanelimamma halusi valmistaa toffeeta, joka on tehty aidosta voista ja jossa ei ole käytetty terveydelle kyseenalaista palmuöljyä. Hanne halusi lapsuuden toffeen maun Kanelimamman toffeeseen ja onnistuikin siinä ihan hyvin.

 

 Kanelimamma välittää ystävistään ja haluaa jakaa hyvää mieltä ja oloa puhtaiden tuotteiden myötä. Karamellipaperissa ei ole käytetty painovärejä, vaan herkkujen suojana on kaunis valkoinen paperi. Kanelimamma arvostaa luontoystäväänsä pakkaamalla herkut käsin ruskeisiin ekologisiin paperipusseihin.

Toffeet pakataan käsin Suomessa pakkauksiin, joiden etiketti on Kanelimamman perustajan Hannen käsialaa. Tuotteiden pakkaaminen on todellista käsityötä ja Kanelimamma työllistääkin useita paikallisia nuoria pakkaamisessa. Kun ostat Kanelimamman tuotteen, niin tuet samalla useita suomalaisia urheilujoukkueita! Toffeet pussitetaan ja niitataan kauniilla etiketillä. Lahja on valmis!

Kanelimamman valikoimassa on  kahta eri makua: perinteinen pehmeä voitoffee sekä kanelipullanmakuinen kanelitoffee, jota tietääksemme kukaan muu ei valmista maailmassa. Toffeepusseja on tarjolla kaksi eri kokoa: 150 g ja 250 g. Kauniit etiketit saavat eri sävyjä ja teemoja vuoden juhlien mukaan. Ilahduta itseäsi tai ystävääsi hyvällä ja kauniilla lahjalla vuoden ympäri.

Huom! Voimme räätälöidä yrityksille oman pakkauksen omalla sävyllä ja logolla. Kaunis lahja henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille ympäri vuoden.

Kaunis, käsinpakattu ja ekologinen herkkulahja ystävälle, äidille... tai yrityslahjaksi.

Kanelimamman gluteenittomat ja palmuöljyttömät makeiset: voitoffee, suklaa, kermakaramellit