top of page

Vanhan ajan voitoffee

ekologiset herkkulahjat ystävälle tai yr

Vanhan ajan voitoffee

Kanelimamman gluteeniton voitoffee on valmistettu sydämellä pienessä makeistehtaassa Kanelimamman omalla lapsuuden reseptillä. ​Kanelimamman perustaja Hanne valmisti lapsuudessaan toffeeta äidin vanhalla valurautapannulla ja joskus toffeeta kaupiteltiin myös paikallisella torilla kiiltokuvin koristellussa lahjapaketissa. 

 

Vanhan ajan toffeen valmistaja löytyi ystävien välityksellä idyllisestä Puolan pikkukylästä, jossa perheomisteinen tehdas valmistaa Kanelimammalle omaa toffeeta. Puolasta tulee maailman paras "lehmätoffee", mutta Kanelimamman toffee on koostumukseltaan hieman kovempaa, mutta ei hampaisiin tarttuvaa. Kanelimamma halusi valmistaa toffeeta, joka on tehty aidosta voista ja jossa ei ole käytetty terveydelle kyseenalaista palmuöljyä. Hanne halusi lapsuuden toffeen maun Kanelimamman toffeeseen ja onnistuikin siinä ihan hyvin.

 

 Kanelimamma välittää ystävistään ja haluaa jakaa hyvää mieltä ja oloa puhtaiden herkkujen myötä. Karamellipaperissa ei ole käytetty painovärejä, vaan herkkujen suojana on kaunis valkoinen paperi. Kanelimamma arvostaa luontoystäväänsä pakkaamalla herkut käsin ruskeisiin ekologisiin paperipusseihin.

Toffeet pakataan käsin Suomessa pakkauksiin, joiden etiketti on Kanelimamman perustajan Hannen käsialaa. Tuotteiden pakkaaminen on todellista käsityötä ja Kanelimamma työllistääkin useita paikallisia nuoria pakkaamisessa. Kun ostat Kanelimamman herkkulahjan, niin luot samalla työtä Suomeen. Kanelimamman pakkauspalvelulle on myönnetty AVAINLIPPU-merkki.

Kanelimamman valikoimassa on  kahta eri makua: perinteinen pehmeä voitoffee sekä kanelipullanmakuinen kanelitoffee, jota tietääksemme kukaan muu ei valmista maailmassa. Toffeepusseja on tarjolla kaksi eri kokoa: 150 g ja 250 g. Kauniit etiketit saavat eri sävyjä ja teemoja vuoden juhlien mukaan. Ilahduta itseäsi tai ystävääsi hyvällä ja kauniilla herkkulahjalla vuoden ympäri.

Huom! Voimme räätälöidä yrityksille oman pakkauksen omalla sävyllä ja logolla. Maistuva yrityslahja henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille ympäri vuoden.

Avainlippu_edited.png
bottom of page