top of page
Branch of Flowers

Kanelimamma

Kanelimamma on kotimainen yritys, joka suunnittelee, pakkaa ja markkinoi mahdollisimman ekologisia ja tarpeellisia tuotteita, joita on ilo antaa lahjaksi. Kaikki herkut ovat palmuöljyttömiä. Kanelimamman hyvää mieltä ja oloa välittäviä tuotteita myydään sadoissa erikoisliikkeissä ympäri Suomen. Kanelimamman perustaja on kahden lapsen äiti, Hanne, joka on lapsesta lähtien valmistanut toffeeta itselleen ja ystävilleen sekä nauttinut itse leivotuista korvapuusteista, joissa on paljon kanelia.

Arvot

Lämminhenkisyys
 

Kanelimamma haluaa tarjota ystävilleen tuotteita, jotka luovat hyvää mieltä ja lämpöä ympärille. Tuotteiden sanoma on lämpöinen ja Kanelimamma kohtelee asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan hyvin. Kanelimamma haluaa myös välittää ympärilleen sanomaa yhdessäolon merkityksestä ja tarjoaa tuotteita yhteisiin hetkiin, kuten ruoanlaittoon ja juhliin ystävien ja sukulaisten kanssa.


Ystävyys

Kanelimamma haluaa olla ystävä sekä ihmisille että luonnolle. Yritys tarjoaa ystävilleen mahdollisimman puhtaita ja laadukkaita tuotteita, sillä Kanelimamma välittää ystäviensä hyvinvoinnista. Kanelimamma arvostaa myös luontoa ja haluaakin pitää luonto-ystävästään hyvää huolta etsien valikoimiinsa tuotteita, jotka ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja käyttäen ekologisia pakkauksia. Missään herkuissa ei ole käytetty palmuöljyä, joka tuhoaa sademetsää ja on myös kyseenalainen aine terveydelle. Yrityksen tahtotilana on suunnitella ja valmistuttaa sellaisia tuotteita, jotka ovat monin tavoin hyviä. 


Perinne

Kanelimamma pitää vanhoista esineistä, vanhan ajan kiireettömästä tunnelmasta, mummon kutomista villasukista, perinneruoista. Kanelimamman tuotteiden ympärillä onkin ripaus vanhan ajan mummola-tunnelmaa designin ja tekstien myötä. Monilla tuotteilla on tarina, joka pohjautuu kultaisiin lapsuusmuistoihin. On hyvä pysähtyä välillä ja liitää kauniisiin lapsuusmuistoihin, ajan kultaamiin kesiin ja talviin. 

bottom of page