top of page

Äitienpäivän suosikkilahja

Updated: May 7, 2021Hyvää ja herkullista äitienpäivää! Kanelimamma kyseli sosiaalisessa mediassa, mikä on toivotuin äitienpäivälahja? Mitä äidit haluavat lahjaksi? Ja yllätys, yllätys lähes kaikilla 400 kommentoijalla suosikkilahjoiksi nimettiin suklaa ja kukat. Sehän sopii Kanelimammalle :).


Mutta mitä herkkuja Kanelimamman valikoimasta löytyy? Suklaissa on kaksi vaihtoehtoa: vadelmainen CHOCO-suklaatryffeli ja merisuolalla maustettu CHOCO-suklaatryffeli. Kummassakaan suussasulavassa suklaassa ei ole käytetty palmuöljyä. Pakkauksessa on kultaraidat, joten se sopii hyvin lahjaksi äidille. Lue lisää suklaista.


Kanelimamman jälleenmyyjinä on monen monta kukkakauppaa ympäri Suomen. Ja kuten kysely osoitti, niin herkut ja kukat ovatkin yhdessä lahja, joka halutaan antaa. Voi olla, että tulevaisuudessa Kanelimamma ottaa myös oman lahjakauppansa valikoimaan muutaman pienen kukkasen herkkujen ystäväksi. Mutta Kanelimamma tulee olemaan toki edelleen herkkukauppa!:) Ja löytyyhän niitä graafisia kukkia Kanelimamman etiketeistä.


Jos unohdamme kukat, niin herkuista saa ihanan lahjapaketin vaikkapa Frantsilan luomukäsivoiteen kera. Lähetin itse tämän hyvän ja käytännöllisen lahjan omalle äidilleni Pohjois-Karjalaan. Uskonpa, että äitini ilahtuu Halaus-toffeesta ja luomukäsivoiteesta, jotka on pakattu roosaan lahjalaatikkoon. Kukapa äiti ei pitäisi halauksesta ja hoivasta?💕Lisäsin toki lahjaan myös vadelmaisen suklaan, josta äitini pitää kovasti.
Lahjaidea äidille

Kanelimamman lahjakaupasta löytyy monta valmiiksi pakattua lahjaideaa. Usein lahjan osto jää viimeiseen hetkeen ja monesti ei itselle tule mieleen, mitä tuotteita voisi yhdistellä toisiinsa. Siksipä Kanelimamma on miettinyt sinulle valmiiksi parhaat lahjaideat äitienpäivään ja muihin vuoden juhliin.


Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin hankkia mieluisin lahjasetti netistä ja Kanelimamma paketoi tuotteet kauniiseen lahjapakkaukseen, lisää halutessasi onnittelukortin ja lähettää paketin lahjansaajalle ympäri Suomen vain 4,90€:lla. Nyt on isienkin helppoa hankkia lahja vaimolle ja äidille :).


Tässäpä vielä kuva roosasta lahjalaatikosta, mikä on painettu Suomessa. Laatikko on todella tukeva ja sen voi uudelleenkäyttää tavaroiden piensäilytykseen. Itselläni laatikoissa on ompelutarvikkeita, kyniä, koruja.Äitienpäiväruno


Voit valita lahjapakkaukseen onnittelukortin ja Kanelimamma kirjoittaa korttiin haluamasi tervehdyksen. Äitienpäiväkorttiin sopii myös runo. Minun äitini sai tänä äitienpäivänä seuraavan onnittelurunon:


En koskaan aarteita maailman voi palkaksi sulle kantaa, vain sydänlämpöisen kiitoksen näin, äiti, sun lapsesi antaa.

Z. TopeliusIhanaa äitienpäivää sydänlämpöisten kiitosten kera!💕 Äidit ansaitsevat parhaimman lahjan.

Ja Kanelimammaltahan niitä löytyy :). Isoja ja pieniä lahjoja. Ja varmasti hyviä.


Hanne, Kanelimamma


PS. Jäikö lahjan hankinta juhlaa edeltävään päivään? Ei hätää, sillä Kanelimammalla on yli sata ihanaa jälleenmyyjää, joilta ehdit hankkia vielä äitienpäivälahjan. Löydät kaikki jälleenmyyjät Kanelimamman verkkosivuilta tai Facebookista.


Lisäksi Kanelimamman herkkuja myy sesonkeina Suomalainen Kirjakauppa.

Comments


bottom of page