top of page

Kevät- ja kesälahjojen pohdinta

Joulu on jo taakse jäänyttä aikaa. Kylläpä silloin paketoitiin lahjoja monen monta sekä jälleenmyyjille, yrityslahja-asiakkaille että verkkopuodin vierailijoille. En ole tutustunut statistiikkaan, mutta oma "pakkaajan" mutu-tuntuma on, että viime joulun lahjahitti oli JOULUJUHLA-herkkupakkaus, mikä sisälsi kotimaisen glögipullon, suklaata, suklaamanteleita, joulukahvia, joulutoffeeta... Mutta nyt on aika siirtää ajatukset kevään lahjoihin.


Kevät on Kanelimammalle luovuuden aikaa ja voisi kuvitella, että se on varastotyötä kivempaa. Mutta usein koen tämän ajanjakson haastavana, sillä uutta pitäisi kehittää ja tämä vaatii syvää pohdintaa, uusien tuotteiden etsintää, pakkaussuunnittelua, uusien kuvioiden sommittelua. Eikä se aina ole helppoa. Välillä ei onnistu mikään ja jos onnistuu, niin sitten on ilo ylimmillään.


Yrityksen kesälahjat työntekijöille, jotain uutta?


Usein kysytään mitä uutta on tarjolla kevääseen? Mitä yritys voisi hankkia henkilökunnalleen kesämuistamiseksi? Annettaisiinko työntekijälle herkkulahja kesällä vai kiitetäänkö työntekijöitä kenties kulutustavaralla, sisustustuotteella tai maustesetillä?


Verotuksellisesti yritys voi antaa työntekijöilleen lahjaksi vuoden aikana 100 euron arvoisen lahjan verovapaasti. Tämä summa on aika mukava, sillä jos joululahjan arvo on 60€, niin silloin kesälahjan arvo voi olla 40€ ja tällä summalla saa monenlaisia lahjasettejä Kanelimammalta. Olen luonut joitakin uusia yhdistelmiä kesän herkkulahjoiksi ja luulenpa, että kesän hittilahja tulee olemaan Iloa päivään-herkkulahja. Beigeen lahjalaatikkoon on pakattu kotimaisia vadelmapikkuleipiä, pussillinen vanhan ajan voitoffeeta sekä Päivänsäde-musta tee. Herkkulahja maistuu aina ja siitä on iloa työntekijän koko perheelle.
Uskon myös, että kesämausteet ovat pidetty yrityslahja yrityksen työntekijälle. Tämä lahjasetti tulee varmasti tarpeeseen, sillä grillikausi ja ulkona kokkailu alkavat heti lämpimien auringonsäteiden laskeutuessa maahan. Kanelimamman mausteet ovat riittoisia ja mikä parasta, lisä- ja säilöntäaineettomia. Voit valita mausteiksi Provencen, Himalajan suolan, grillimausteen, Curryn, Ceylonin kanelin... Kaksi maustetta on pakattu ekologiseen lahjalaatikkoon. Mausteiden lisäksi lahjapakkaukseen voi paketoida kotimaisen leikkuulaudan tai laadukkaan puolipellavakeittiöpyyhkeen. Mausteista löytyy myös litteät, postitettavat pakkaukset, joten tämän lahjan voi lähettää helposti työntekijän kotiovelle. Tai ystävän!
Ja tässäpä vielä kuva kotimaisesta leikkuulaudasta ja laadukkaasta keittiöpyyhkeestä postitettavan lahjapakkauksen kera.Löydät lisää lahjaideoita Kanelimamman verkkokaupasta. Olen koonnut sinne monta pienen ja vähän isomman budjetin kevät- ja kesälahjaa. Ja muistathan, että kaikki on valmiiksi pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen. Ja sisältö on mietitty tarkoin värien ja makujen puolesta yhteen sopivaksi. Tämän helpompaa ei työntekijän lahjan valinta voi olla!


Täältä pääset kurkistamaan kevään ja kesän lahjaideoihin: www.kanelimammankauppa.com


Olemme vasta helmikuussa, mutta jos mietit suurempia määriä lahjoja henkilökunnan muistamiseen ja kiittämiseen kesällä, niin nyt on aika aloittaa pohdinta. Viime jouluna lahjat loppuivat kesken, emmekä valitettavasti voineet toimittaa kaikille halukkaille yritysasiakkaille joululahjoja.


Aurinkoisia ja herkullisia helmikuun päiviä ja ollaan yhteydessä.


Ystävällisesti,

Hanne


22 views0 comments

Comentarios


bottom of page