top of page

Kotimainen yritysjoululahja

Uskon, että monia muutoksia aiheuttanut korona vuosi on tuonut mukanaan myös hyviä muutoksia. Kanelimammassa ainakin heräsi vahva tahto auttaa muita yrityksiä ostamalla kotimaisten yritysten palveluita ja tuotteita. Kanelimamma laajensi valikoimaansa kotimaisiin vanerivateihin, puurolusikoihin ja lahjapakkauksiin. Jos yritys haluaa ostaa henkilökuntansa joululahjansa täysin kotimaisen tuotteen, niin Kanelimamma voi tarjota sen.


Mutta mikä on sinun mielestäsi kotimaista? Riittääkö, että yritys on suomalainen ja työllistää Suomessa? Kanelimamman useat herkut maahantuodaan Euroopan parhaimmilta makeistehtailta, mutta makeisten pakkaus; siitä se työ vasta alkaa! Käsityönä pakkaaminen työllistää niin paljon, että Kanelimammalle myönnettiin kesäkuussa 2020 AVAINLIPPU-merkki suomalaisesta palvelusta. Se oli mahtava tunnustus varastossa vietetylle ajalle, kiitos!


Kanelimamman joululahjoja on myyty monena vuonna yrityslahjoiksi varsinkin joulun aikaan. Yritys- ja liikelahjojen myynti on ollut merkittävä tekijä Kanelimammalle ja tämän avulla yritys onkin voinut kehittää toimintaansa. Ja yrittäjä saada toimeentuloansa.


Tuleva joulu mietityttää. Ostavatko yritykset joululahjoja henkilökunnalleen tai yhteistyökumppaneilleen? TOIVON todellakin niin, että ne kotimaiset yritykset, jotka ovat jopa kasvattaneet liiketoimintaansa koronan aikaan, tukisivat heikommin menestyneitä yrityksiä hankkimalla vaikkapa yrityksen joululahjat. Ja mikäpä olisikaan mieltä lämmittävämpää kuin saada työnantajalta joululahja vaikka lausein: Hyvää joulua tai ... kiitos.


Tehdään joulusta hyvä. Tehdään yhteistyötä ja katsotaan iloisin mielin yhdessä tulevaan. Kanelimamma auttaa mielellään valitsemaan parhaat yrityslahjat, vaikkapa ne kotimaiset! Voit myös kysellä Kanelimamman joululahjoja mm. seuraavilta liikelahjataloilta: HW-Company, Innoflame, Seritec, Lyreco...


Tässä kurkistus Kanelimamman yritysjoululahjoihin: https://www.kanelimamma.com/kotimaisetyrityslahjatHyvää joulua jo tässä vaiheessa, sillä joulun yrityslahjat on tilattava jo nyt, jos haluat ne lahjasäkkiin joulukuun alussa!


Terveisin,

Hanne, Kanelimamma


190 views0 comments

Comentários


bottom of page