top of page

Kotimaiset ja vastuulliset joululahjat yritykselle ja ystävälle

Updated: Sep 1, 2021


Työtä Suomeen!

Osallistuin tänään Suomalaisen Työn järjestämään etäkoulutukseen ja siinä kerrottiin, kuinka paljon kotimaisten tuotteiden arvostus on kasvanut lähivuosina ja varsinkin koronan jälkeen. Kotimaisuus assosioidaan vastuullisuuteen ja luotettavuuteen. Kuluttajille tai yrityksen hankintavastaajille on yhä enemmän merkitystä sillä, ovatko tuotteet valmistettu Suomessa tai onko palvelun tarjoaja kotimainen yritys, joka työllistää sekä suorasti että epäsuorasti alihankkijoidensa välityksellä.


Kanelimamma on kotimainen yritys. Varasto ja kotitoimisto sijaitsevat Itä-Helsingissä, yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen. Kanelimamma tarjoaa hyviä ja vastuullisia herkkulahjoja vaikkapa henkilökunnan joululahjoiksi. Moni pientä ja vastuullista yritystä arvostava yritys valitseekin joulun herkkukoriin Kanelimamman herkkuja; ainakin paljon kehuttua joulukahvia, suklaata ja joulutoffeeta. Kaikki Kanelimamman tuotteet eivät ole Suomessa valmistettuja, sillä parhaat tuotteet saattavat joskus löytyä muualta ja herkkusuuna haluan valita yritykselleni vain parasta. Mutta jokainen Kanelimamman tuote synnytetään kotimaassa lopulliseen asuun: kaikki herkut pakataan käsin ja usein pakkauksiin liitetään käsin myös etiketti. Paljon työtunteja, paljon!! Useita sesonkiapulaisia. Ja kaikki pakkaukset ja etiketit suunnitellaan ja painetaan Suomessa; jo pakkausmateriaaleihin menee vuosittain pienellä yrityksellä kymmeniä tuhansia euroja. Ja kun herkut ovat valmiit, ne pakataan laatikoihin, jotka kuljetusyhtiö noutaa varastolta. Työtä Suomeen! Kanelimammalle onkin myönnetty AVAINLIPPU-merkki.

Kotimaiset lahjat


Entäpä kokonaan Suomessa valmistetut tuotteet? Niitähän löytyy! On joulun suosikkilahja eli Joulukahvi, on Suomessa valmistettua glögiä, pipareita tai haluaisitko joululahjaksi vaikkapa tyylikkään leikkuulaudan? Tai hankkisitko henkilökunnan joululahjaksi vaikka kotimaisen vanerivadin täynnä herkullisia ja palmuöljyttömiä vanhan ajan toffeita? Entäpä lahjapakkaus, joka viestittää kotimaisesta yhteistyöstä? Lahja, johon olisi yhdistetty kotimaiset villasukat, Kanelimamman herkkuja ja Suomessa tehty käsivoide? Loistavaa yhdessä tekemistä Helsingin Villasukkatehtaan ja Frantsilan luomuyrttitilan kanssa.

Hanki jouluherkut pienyrittältä: kerää herkkukoriin makeisia, joulukahvia ja muita herkkuja, joita et marketeista löydä


Koronavuosi on ollut monin tavoin mullistava. Toisilla on mennyt heikommin, toiset ovat menestyneet ja kasvaneet kuten esimerkiksi päivittäistavarakauppa. Jos haluat tukea pieniä suomalaisia yrityksiä, niin ehkä valitset ystävän tai yrityksen joululahjaksi jotain hyvää ja erikoista, mitä ei ole saatavilla päivittäistavaraliikkeessä. Kanelimamman jouluherkkuja kuten joulusuklaata ja -kahvia löytyy vain pienistä puodeista ympäri Suomen. Osa puodeista on sinnitellyt koronan ajan, osa jälleenmyyjistä on lopettanut toimintansa ja muutamalla on mennyt ihan hyvinkin. On tärkeää tukea pieniä, kotimaisia yrityksiä. Jos voit valita, niin hanki joulun herkkukoriisi tuotteita suomalaisilta pienyrityksiltä. Kanelimamma ainakin ilahtuisi :).


Nyt on vasta elokuun loppu, mutta on aika miettiä joululahjoja; varsinkin yritysten henkilökunnan tai yritysasiakkaiden joulumuistamisia, sillä isompien erien valmistelu vie oman aikansa. Pienellä yrityksellä mikään ei synny teollisesti nappia painamalla ja nopeasti koneiden tahtiin, vaan kyse on käsityöstä. Ja henkilökohtaisesta palvelusta ja lahjapakkausten räätälöinnistä ❤. Ilo olla avuksi, jos vain voin,


Kotimaisin lahjaterveisin,

Hanne


PS. Täältä pääset tutustumaan juuri valmistuneeseen JOULULAHJAKUVASTOON, jossa on kyllä aika kivoja joululahjaideoita henkilökunnalle ja asiakkaille.

91 views0 comments

Kommentare


bottom of page