top of page

Kanelimamman mausteet

Valmista herkullista ruokaa puhtailla mausteilla ja yrteillä! Kanelimamma valitsee mausteensa tarkoin. Yritys tekee yhteistyötä luotettavan, eurooppalaisen maustetukkurin kanssa ja mausteita räätälöidään Kanelimamman tarpeisiin. Valikoimassamme on vain ns. aitoja mausteita ja yrttejä ilman keinotekoisia aineita, kuten natriumglutamaattia tai aromivahventeita. Emme käytä mausteseoksissa edullisia täyteaineita kuten peruna- tai maissitärkkelystä, vaan kaikki mausteseokset sisältävät vain puhtaita mausteita ja yrttejä ilman lisä- ja säilöntäaineita. Joissakin mausteissa saattaa olla ripaus suolaa tai sokeria tuomassa sopivaa sävyä mausteseokseen, ei muuta. 

 

 Kanelimamman mausteet ovat laadukkaita premium-mausteita ja siitä hyvänä esimerkkinä kaneli, joka on korkealaatuista ceylonin kanelia. Suurin osa marketeissa myytävistä kaneleista on ns. kiinankanelia, joka sisältää suurina annoksina maksalle epäterveellisiä aineita. Leivo lähimmäisillesi ihania korvapuusteja, joissa on paljon kanelia ja herkuttele luvalla!

​Kanelimamman ekologiset pakkaukset ovat kauniita ja mausteet sopivat loistavasti lahjaksi ystävälle. Kaunista, tarpeellista ja hyvää ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Maustepakkauksen takaosassa on ”kortti”, johon voit kirjoittaa halutessasi oman tervehdyksesi lahjan saajalle. Voit säilyttää kauniissa pakkauksessa käytön jälkeen sinulle tärkeitä pieniä tavaroita, joten pakkausta ei tarvitse heittää.​

Tutustu mauste- ja yrttiseosten ainesosiin klikkaamalla yllä olevan tuotteen kuvaa.

Kanelimamman lisäaineettomat mausteet
bottom of page