Kanelimamman mausteet

Valmista herkullista ruokaa puhtailla mausteilla ja yrteillä! Kanelimamma valitsee mausteensa tarkoin. Yritys tekee yhteistyötä luotettavan, eurooppalaisen maustetukkurin kanssa ja mausteita räätälöidään Kanelimamman tarpeisiin. Valikoimassamme on vain ns. aitoja mausteita ja yrttejä ilman keinotekoisia aineita, kuten natriumglutamaattia tai aromivahventeita. Emme käytä mausteseoksissa edullisia täyteaineita kuten peruna- tai maissitärkkelystä, vaan kaikki mausteseokset sisältävät vain puhtaita mausteita ja yrttejä ilman lisä- ja säilöntäaineita. Joissakin mausteissa saattaa olla ripaus suolaa tai sokeria tuomassa sopivaa sävyä mausteseokseen, ei muuta. 

 

 Kanelimamman mausteet ovat laadukkaita premium-mausteita ja siitä hyvänä esimerkkinä kaneli, joka on korkealaatuista ceylonin kanelia. Suurin osa marketeissa myytävistä kaneleista on ns. kiinankanelia, joka sisältää suurina annoksina maksalle epäterveellisiä aineita. Leivo lähimmäisillesi ihania korvapuusteja, joissa on paljon kanelia ja herkuttele luvalla!

​Kanelimamman ekologiset pakkaukset ovat kauniita ja mausteet sopivat loistavasti lahjaksi ystävälle. Kaunista, tarpeellista ja hyvää ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Maustepakkauksen takaosassa on ”kortti”, johon voit kirjoittaa halutessasi oman tervehdyksesi lahjan saajalle. Voit säilyttää kauniissa pakkauksessa käytön jälkeen sinulle tärkeitä pieniä tavaroita, joten pakkausta ei tarvitse heittää.​

Salt & pepper
Salt & pepper

SUOLA & PIPPURI 150g. Tämä ruususuola-mustapippuri-seos on pihveistä pitävän suosikki!  Tyylikäs pakkaus on täynnä kokonaisia mustapippureita sekä hyvää ja ravintopitoista Himalajan suolaa, joilla voi täyttää maustemyllyn pitkäksi aikaa. Upea lahja mustapippurin ystävälle! Tämä mausteseos sopii hienosti lahjaksi vuoden ympäri; kesällä grilliruokiin ja talvella erilaisiin lihapatoihin. Alkuperämaa Vietnam/Pakistan. Valmistettu Euroopassa.

press to zoom
Provence
Provence

PROVENCE 40 g. Tämä todella suosittu ja niin moneen ruokaan sopiva ranskalainen yrttiseos on kokin ehdoton hitti! Ranskalainen yrttiseos antaa ihanaa makua niin kasvis- ja kalaruokiin sekä lihapatoihin. Sisältö: rosmariini, kynteli, timjami, basilika, oregano, minttu, salvia, laventelin kukat.

press to zoom
Cinnamon
Cinnamon

KANELI 80 g. Tämä laadukas Ceylonin kaneli on Kanelimamman lemmikki! 80 g pakkauksesta riittää kanelia niin mamman kanelipulliin kuin riisipuuron päälle joulun aikaan. Ja ripauksen voi aina laittaa teehen tai kahviin makua antamaan. Kanelimamman kaneli on laadukasta kanelia, eikä markettien kiinankanelia, joissa kumariinipitoisuus on korkea. Haluamme välittää. Alkuperämää  Sri Lanka (Ceylon).

press to zoom
Curry
Curry
press to zoom
Lisäainettomat mausteet ja yrtit
Lisäainettomat mausteet ja yrtit
press to zoom
Grill
Grill
press to zoom

Tutustu mauste- ja yrttiseosten ainesosiin klikkaamalla yllä olevan tuotteen kuvaa.

Kanelimamman lisäaineettomat mausteet